- 19 Kasım 2019
- 53.599
- 136.096
- 698
ödem abla ya... başka bişi değilDemekki verebiliyormuşsun kuzu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ödem abla ya... başka bişi değilDemekki verebiliyormuşsun kuzu
Maşallah elticimO veremez yaYarışa girmiştik kendisi ile, benden 6 kg gitti @Tenceresiz kaldim anne
Pastayı bugun yükleyeceğim nihayetaaa kaç kg verdin
spor yapabiliıormsn
ben yapamıyorum bebeğim var die
bu arada pastayı bekliyorum hala
spor baya verdiriyor ne mutlu yapacak vakti olanaPastayı bugun yükleyeceğim nihayet
Ben 1 ayda öncesinde yaptım şu an 15 kg gitti...spor zumba yaptım genelde ama 2 haftadır hiç yapamıyorum yoğunluktan...
Yaptığım haftalarda sıkılaşma daha iyi oldu
Motivasyon kaynağı lazım elticim.Maşallah elticimO veremez ya
İnşallah nevoş ya,havadaki nemden kıl kağıyor zaten2.sınıfta toparlıyorlar abla
Koçumm maşallah ne güzel vermişsin öyle tbrik ederimYarışa girmiştik kendisi ile, benden 6 kg gitti @Tenceresiz kaldim anne
Teşekkür ederim ablamİnşallah nevoş ya,havadaki nemden kıl kağıyor zaten
Koçumm maşallah ne güzel vermişsin öyle tbrik ederim
GazlayalımBende veremem meselaMotivasyon kaynağı lazım elticim.
Rica ederim yasocum verecekmisin devam mı diyete.Teşekkür ederim ablam
Niye yahuuu geçmiş senelerde filan ne güzel diyet yapmıştın verdin hatta sende .GazlayalımBende veremem mesela
Ama senin metabolizmanda sıkıntı var, uğraştığın halde veremiyorsun canım.GazlayalımBende veremem mesela
Devam ablam, vermem lazımRica ederim yasocum verecekmisin devam mı diyete.
zeytinde yağ var heeeee dikkatAma senin metabolizmanda sıkıntı var, uğraştığın halde veremiyorsun canım.
Halime bakar mısın elticim, ben yumurta yiyorum beeeeenn yımırtaaaa yiyorummm.Eki Görüntüle 3131889
Yımırtaaaaa yenmiz mi hiççç diyecemde sen sevmiyordun demiiiAma senin metabolizmanda sıkıntı var, uğraştığın halde veremiyorsun canım.
Halime bakar mısın elticim, ben yumurta yiyorum beeeeenn yımırtaaaa yiyorummm.Eki Görüntüle 3131889
Bol su hareket ve diyetle ancak yasocumDevam ablam, vermem lazım
Kuzu, bazen bağırsaklarımda sıkıntı oluyor. Yarım çay bardağı içiyorum. O kadar olacak.zeytinde yağ var heeeee dikkat
Abla haşimato dan kaynaklı veremiyorum. Benim ilacın dozu çok arttı. Artık son evredeyim. Hipotiroidi oluştu 5 kilo versem yetecek ama yokNiye yahuuu geçmiş senelerde filan ne güzel diyet yapmıştın verdin hatta sende .
tek sıkıntım spor yapamamakBol su hareket ve diyetle ancak yasocum
Afiyet olsun elticim Aynen metabolizma zorluyor.Ama senin metabolizmanda sıkıntı var, uğraştığın halde veremiyorsun canım.
Midemi bulandırıyor ve safra reflümü azdırıyor ablam. Ama mecbur yiyorum şimdi. Ekmek 0Yımırtaaaaa yenmiz mi hiççç diyecemde sen sevmiyordun demiii