- 16 Ağustos 2010
- 292.910
- 602.602
- 43
Benim tarif yeniyor aşkoYenilebilir bilgisi verdiyse tamam, daha da söylemez
Güzel yaparlarsa onlarında yenir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim tarif yeniyor aşkoYenilebilir bilgisi verdiyse tamam, daha da söylemez
Malzeme ziyan etmesinler aşkom,onlar da güzel yapsınBenim tarif yeniyor aşko
Güzel yaparlarsa onlarında yenir
Çamuruna kumuna aman dikkatMalzeme ziyan etmesinler aşkom,onlar da güzel yapsın
Çamurlu olmasın aşko iyi yıkasınlarMalzeme ziyan etmesinler aşkom,onlar da güzel yapsın
Ahahahahah vitamini çamurunda diyolla aşko,insallah fikirleri bu arada değişmiştirÇamurlu olmasın aşko iyi yıkasınlar
Vıcık vıcık +çamur tovbesteysin comboÇamuruna kumuna aman dikkat
Bak sonra tarif içime sinmiyor geri bırakıyorum, ipucu en çok bana gerekiyorBiraz okuyun şurada ipucu veriyorum
Çok amin aşkomAhahahahah vitamini çamurunda diyolla aşko,insallah fikirleri bu arada değişmiştir
Adını çıktı 9 a inmez 8 e ona göreBak sonra tarif içime sinmiyor geri bırakıyorum, ipucu en çok bana gerekiyor
Bir çılgınlık yapıp, yaptığın tarifi eklesen keşke Deyno'mBak sonra tarif içime sinmiyor geri bırakıyorum, ipucu en çok bana gerekiyor
Amin aşkomÇok amin aşkom
Allah kavuştursun tekrardan inşallahBugün oğlumu gönderdim. 2.5 aylık beraberlikten sonra yine zor geldi ayrılık. Bayağı ağladım bugün.
Bıçağımi çekerim işime bakarım hemsosuuuu, ben tarifi kapayim da sonra fırtına kopsunBol şanslar hemşom ,kılıcı keskin olan kazansın
Amin canım Aslında iyiydim üzülmem bu sefer sandım ama evlat işte.Allah kavuştursun tekrardan inşallah
Bekle beniiiiiiii amerikaaaaaaaBu ne güzel bir aksiliktir işin rast gitsin
Yarin zaten fırtına bekleniyor hemsom ikisi bir arada olur ,missBıçağımi çekerim işime bakarım hemsosuuuu, ben tarifi kapayim da sonra fırtına kopsun
Vışşş aney, centilmence yarışalım pleaseBıçağımi çekerim işime bakarım hemsosuuuu, ben tarifi kapayim da sonra fırtına kopsun