Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hep beraber inşallah Zano'mHep iyi olBende iyiyim şükür. Görümcem misafirdi gitti
![]()
İnşallah aşkom,şans seninle olacakSağ ol aşkomÇok ihtiyacım olacak
![]()
Dersime de hiç çalışmadımHep beraber inşallah Zano'mohhhh,tam.zamaninda gitmis ,yarın büyük buluşma var,görümce falan cekemeyiz
![]()
Benimde bugün misafirler geldi, gitti. Yarın akşam eşimde işte olacakHep beraber inşallah Zano'mohhhh,tam.zamaninda gitmis ,yarın büyük buluşma var,görümce falan cekemeyiz
![]()
Sen çalışmadan da süpersin Zano'mDersime de hiç çalışmadımKafadan sallarım tutarsa bakalım
![]()
Eltimin kızlar, yenge şu dua var oku dediler.İnşallah aşkom,şans seninle olacak![]()
Ortam hazır,zemin müsait, çok hazırız çokBenimde bugün misafirler geldi, gitti. Yarın akşam eşimde işte olacak![]()
Benimki de işteBenimde bugün misafirler geldi, gitti. Yarın akşam eşimde işte olacak![]()
Benim tarif hazırSen çalışmadan da süpersin Zano'mhalledersin sen
![]()
İnşallah diyelimSen çalışmadan da süpersin Zano'mhalledersin sen
![]()
Deme öyle deme ,bu işler belli olmazEltimin kızlar, yenge şu dua var oku dediler.. Dedim bu saatten sonra hatim indirsem işe yaramaz
![]()
Tatlı mı yapıyoruzBenim tarif hazır![]()
Ennnn sona kalan,ennn sorulmayacak olan tarif ,evet ,klasikBenim tarif hazır![]()
Çok hazırızOrtam hazır,zemin müsait, çok hazırız çok![]()
Ağmin Zano'm zanımİnşallah diyelim![]()
EvveetÇok hazırız![]()
Çamaşır nasıl yıkanır, camlar nasıl silinirDeme öyle deme ,bu işler belli olmaz![]()
Benim tarif tuzlu sizin tarifi bilmemTatlı mı yapıyoruz![]()
Her masada varız,yok muyuz,varızÇamaşır nasıl yıkanır, camlar nasıl silinir![]()