- 16 Ağustos 2010
- 292.910
- 602.602
- 43
Sağ ol CanomBaşarılar Nevoş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağ ol CanomBaşarılar Nevoş
Hep beraber inşallah Zano'm ohhhh,tam.zamaninda gitmis ,yarın büyük buluşma var,görümce falan cekemeyizHep iyi ol Bende iyiyim şükür. Görümcem misafirdi gitti
İnşallah aşkom,şans seninle olacakSağ ol aşkom Çok ihtiyacım olacak
Dersime de hiç çalışmadım Kafadan sallarım tutarsa bakalımHep beraber inşallah Zano'm ohhhh,tam.zamaninda gitmis ,yarın büyük buluşma var,görümce falan cekemeyiz
Benimde bugün misafirler geldi, gitti. Yarın akşam eşimde işte olacakHep beraber inşallah Zano'm ohhhh,tam.zamaninda gitmis ,yarın büyük buluşma var,görümce falan cekemeyiz
Sen çalışmadan da süpersin Zano'm halledersin senDersime de hiç çalışmadım Kafadan sallarım tutarsa bakalım
Eltimin kızlar, yenge şu dua var oku dediler.. Dedim bu saatten sonra hatim indirsem işe yaramazİnşallah aşkom,şans seninle olacak
Ortam hazır,zemin müsait, çok hazırız çokBenimde bugün misafirler geldi, gitti. Yarın akşam eşimde işte olacak
Benimki de işteBenimde bugün misafirler geldi, gitti. Yarın akşam eşimde işte olacak
Benim tarif hazırSen çalışmadan da süpersin Zano'm halledersin sen
İnşallah diyelimSen çalışmadan da süpersin Zano'm halledersin sen
Deme öyle deme ,bu işler belli olmazEltimin kızlar, yenge şu dua var oku dediler.. Dedim bu saatten sonra hatim indirsem işe yaramaz
Tatlı mı yapıyoruzBenim tarif hazır
Ennnn sona kalan,ennn sorulmayacak olan tarif ,evet ,klasikBenim tarif hazır
Çok hazırızOrtam hazır,zemin müsait, çok hazırız çok
Ağmin Zano'm zanımİnşallah diyelim
EvveetÇok hazırız
Çamaşır nasıl yıkanır, camlar nasıl silinirDeme öyle deme ,bu işler belli olmaz
Benim tarif tuzlu sizin tarifi bilmemTatlı mı yapıyoruz
Her masada varız,yok muyuz,varızÇamaşır nasıl yıkanır, camlar nasıl silinir