Benim önlisans neredeyse 3 yıl önce bitti Lisans seneye bitecekO bitmeden şansımı deneyeceğim.Allah zihin acikligi versin kolay gelsin
maşallah üni ye ne çabuk bitirdin .zaman ne çabuk geçiyor ya
Teşekkür ederim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim önlisans neredeyse 3 yıl önce bitti Lisans seneye bitecekO bitmeden şansımı deneyeceğim.Allah zihin acikligi versin kolay gelsin
maşallah üni ye ne çabuk bitirdin .zaman ne çabuk geçiyor ya
Bana da baslarken gençsin sende baslasana demiştin bayağı oldu hakikaten. Bende geç kaldım ama bir sonraki sene bende gireceğim üni sınavınaBenim önlisans neredeyse 3 yıl önce bitti Lisans seneye bitecekO bitmeden şansımı deneyeceğim.
Teşekkür ederim.
Gir tabi, illa iş için okunmaz kendimiz için bir şeyler yapıyoruz.Bana da baslarken gençsin sende baslasana demiştin bayağı oldu hakikaten. Bende geç kaldım ama bir sonraki sene bende gireceğim üni sınavına
Bende ortaogretim e basvuru yaptım. İnşallah sıkıntı olmazsa gireceğimGir tabi, illa iş için okunmaz kendimiz için bir şeyler yapıyoruz.
Teşekkür ederim hakkımızda hayırlısı olsunBende ortaogretim e basvuru yaptım. İnşallah sıkıntı olmazsa gireceğim
Başarılar diliyorum nevo gönlünce olsun inşallah
Etiketlerim,kahvem,çekirdeğim ve ben hazır olacağız
Nevoş çok çalıştı yaOfffff sınav başladı, çok heyecanlı yaaa şu paragraflari gavura sorar gibi sormayın yaaaawwwwwwww bizi yediniz bitirdiniz, nevosu rahat bırakın zalimler
Akşama hazır mıyız gençler
Şimdi kpss hesaplasina baktim da sınavla ilgili paylasimlarda hep zor olduğunu yazmışlar birde çicek sorularından bahsetmislerNevoş çok çalıştı ya
Yapar benim nevoşumNevoş çok çalıştı ya
Kolay sınav yokŞimdi kpss hesaplasina baktim da sınavla ilgili paylasimlarda hep zor olduğunu yazmışlar birde çicek sorularından bahsetmisler
Ben hazırım, kilicimi çektim ilk tarifi kapicamAkşama hazır mıyız gençler
Tabi kiYapar benim nevoşum
Performansını görelimBen hazırım, kilicimi çektim ilk tarifi kapicam
Ben hazırım, kilicimi çektim ilk tarifi kapicam