- 28 Haziran 2011
- 59.224
- 149.461
Sweet lisans sınavına girdi nevoşum ama burası çok vaktini alıyormuşKPSS sonrası belki gelirler diyorum Sweetgirlcandy bilmiyorum ama Zekta1 kpss çalışıyordu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sweet lisans sınavına girdi nevoşum ama burası çok vaktini alıyormuşKPSS sonrası belki gelirler diyorum Sweetgirlcandy bilmiyorum ama Zekta1 kpss çalışıyordu
Kolay değil canım, uzaklık zor oluyor ama canlarım sağ olsun inşallah sağlık olsun da ,en kısa zamanda kavusursunuzAmin canım Aslında iyiydim üzülmem bu sefer sandım ama evlat işte.
Sen ki burada sabır taşı olmus bir insansın nevosum, 120 soru dediğin nedir ki aslansın kaplansin yaparsın kaleminin ucu sivri olsunBende çok çalıştım sınava hazırım
O zaman, o bu sıralar gelmezSweet lisans sınavına girdi nevoşum ama burası çok vaktini alıyormuş
Sağ ol canım benimSen ki burada sabır taşı olmus bir insansın nevosum, 120 soru dediğin nedir ki aslansın kaplansin yaparsın kaleminin ucu sivri olsun
Fırtına bile bu ekşıni kaldiramaz da bakalım hemsosuuYarin zaten fırtına bekleniyor hemsom ikisi bir arada olur ,miss
Aylardır bekliyorum nazommmVışşş aney, centilmence yarışalım please
GelmezO zaman, o bu sıralar gelmez
Fırtına bile bu ekşıni kaldiramaz da bakalım hemsosuu
Pıçaklari hazirlayin ay pardon şemsiyeleri
Etiketlerim,kahvem,çekirdeğim ve ben hazır olacağızPıçaklari hazirlayin ay pardon şemsiyeleri
Allah kavuştursunBugün oğlumu gönderdim. 2.5 aylık beraberlikten sonra yine zor geldi ayrılık. Bayağı ağladım bugün.
Kurabiye yeni geçti o değildir bence çorba içinde un var hemide tuzlu.Eski konuları kurcalamadım ama aklıma kolay dendiği için kurabiye geldi. Pasta kaldı sanırım.
Şu popi tarifler yasaklılarda yerini almış olur da oley bee deriz Bazıları isme bakıp oy veriyor çünkü
Evet canım kpssNevreste sınava mi giriyorsun o.o
Bir sene oldu bence. İncirli yaptığımda yaş incir de vardı piyasada hatta ayırdığım güzelim incirleri biri yemişti evde de morelim sıffır olmuştuKurabiye yeni geçti o değildir bence çorba içinde un var hemide tuzlu.
Aöf ler bitti. Yeni sezonda artıkGündüz KPSS mi var?
Allah emeklerinizi boşa çıkarmasın. Aöf sınavı sanmıştım. Ben de taktik yazacaktım.
Allah zihin acikligi versin kolay gelsinEvet canım kpss
Ben zamanin hızına yetişemiyorumBir sene oldu bence. İncirli yaptığımda yaş incir de vardı piyasada hatta ayırdığım güzelim incirleri biri yemişti evde de morelim sıffır olmuştu