Bende giyemem40 kilo da kalsam topuklu giyemem cancağızım, disil enerjim sıffırSeyit Onbaşı yaptı bu hayat beni
Maşallah aşkomAşko nasıl duruyon ya geçen iştahımı bastırsın diye yanıma kaju aldım baktım nerde ise bir kilo yemişim
Mukemmelleri de görüyoruz be cancağızım, biz bu yoldan devamO zaman hiçbir zaman mikemmel olamayacaksın, olamayacağız cancağzım.
NööeeeeyyyyAşko nasıl duruyon ya geçen iştahımı bastırsın diye yanıma kaju aldım baktım nerde ise bir kilo yemişim
Hiç benlik değil aşkoBende giyemem
Tebrikler yasomBende konuya burada lönk diye atlıyorum.
Hepiciğini ben alıştırdım şehzadeye.
Ne kadar dandik bir cümle kurdum.
Spor ayakkabı candırHiç benlik değil aşko
Hocalara da verdim ama arada onlar da bir iki avuç ederMaşallah aşkom
İmza,kaşe,mühürSpor ayakkabı candır
Aşko yanına niye o kadar çok alıyorsunHocalara da verdim ama arada onlar da bir iki avuç eder
Öyle oluyor genelde,sen yaptın mı kahveniBenim eşimde genelde çaycı
Aşko kursun orda kuruyemişçi vardı ordan aldım gitmişken içim kıyılırsa yanımda olsun dedim işteAşko yanına niye o kadar çok alıyorsun
İyi yapmışsınAşko kursun orda kuruyemişçi vardı ordan aldım gitmişken içim kıyılırsa yanımda olsun dedim işte
Sadece kola içerdi, çayı arada içerdi, kahveyi hiç içmezdi. Sadece granül kahve ile yapılanı sütlü olarak içerdi.Tebrikler yasombence eşim de benden ötürü kahveye alıştı
Sonra bir salgın gibi yayıldı bir ara baktım hepimizin elinde kajuİyi yapmışsın
Kadın her yerde zengoluğunu yüzümüze yüzümüze vuruyor.İyi yapmışsın
Çay değil de bizim evde de en çok alınan şey Türk kahvesi .Arkadaşlarla da içiyoruz gündüzSadece kola içerdi, çayı arada içerdi, kahveyi hiç içmezdi. Sadece granül kahve ile yapılanı sütlü olarak içerdi.
Şimdi granül kahve evde bulunsun diye alıyorum.
Evde topu topu 2 kişiyiz.
Aylık Türk kahvesi tüketimimiz 800-900 gr arası. Aylık çay tüketimimiz 1kg bazen aşıyor.
Diyeceklerim bu kadar.
Kaç oradan aşkomSonra bir salgın gibi yayıldı bir ara baktım hepimizin elinde kajumübarek yedirtiyor da kendini