- 22 Temmuz 2017
- 43.934
- 130.588
Ne çok bahsettik ya, haydi kalkın kahve yapmaya.Çay değil de bizim evde de en çok alınan şey Türk kahvesi .Arkadaşlarla da içiyoruz gündüz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne çok bahsettik ya, haydi kalkın kahve yapmaya.Çay değil de bizim evde de en çok alınan şey Türk kahvesi .Arkadaşlarla da içiyoruz gündüz
Faydalı birşey diye aldım napayım diğer kuruyemişleri yiyemiyorum ben sevdiğim yok öyleKadın her yerde zengoluğunu yüzümüze yüzümüze vuruyor.
Çaktırma elticim aynen öyleKadın her yerde zengoluğunu yüzümüze yüzümüze vuruyor.
Ne kadar çok yersen o kadar faydalıFaydalı birşey diye aldım napayım diğer kuruyemişleri yiyemiyorum ben sevdiğim yok öyle
Havalar kötüüEee, hani börek?
Hadi ben parmağımı sıkıştırdım, yufka almaya çıkamadım.
Sizde nedennnnn yok?
Oooo afiyet olsunBugün Sarıkız’landık.
Jenna16 , Kukrim , Nevreste , C A N O , JOYz , Margaret Hale Eki Görüntüle 3422167 Eki Görüntüle 3422168
Sağ olasın elticim.Oooo afiyet olsun
Bu gece sana uyku yok.Bugün Sarıkız’landık.
Jenna16 , Kukrim , Nevreste , C A N O , JOYz , Margaret Hale Eki Görüntüle 3422167 Eki Görüntüle 3422168
Niye, her akşam bu faslı yapıyorum. Üstelik kahve faslım erken bile oldu.Bu gece sana uyku yok.
O kupa çok büyük değil mi yavNiye, her akşam bu faslı yapıyorum. Üstelik kahve faslım erken bile oldu.
Evet, öyleymiş.O kupa çok büyük değil mi yav
Haha çok iyi kızzz olabilir işyerinde cok içiyosa aramıyordur doğruİş yerinde içiyor galiba çay gündüz , evde sormaz beklemez ama kapıdan girer girmez ilk kahve içer mesela yemekten önce
Evet çünkü o kupada çay içmiştim bir keresinde, üç kere tuvalete gittim sjdjdjdkEvet, öyleymiş.
Değişiklik olsun diye kahveyi bu kupaya doldurdum, yarısına zor geldi.
Benim bu akşam attığım damacana çay bardağımın 2 katı neredeyse.Evet çünkü o kupada çay içmiştim bir keresinde, üç kere tuvalete gittim sjdjdjdk
Şifa olsunBugün Sarıkız’landık.
Netten baktın mı?Şifa olsun
Bardaktan geçen ben de baktım benim harfim yoktu
İyi dedin bak hemen bakıyorumNetten baktın mı?
Tosunumu pışpışlıyorum herhalde 1 saattir falan, bu toto nasıl dayansın buna ödemdir ödemÖdem deyince JOYz bebeyim, neredesin?
Biz Kula aldıkBugün Sarıkız’landık.