- 22 Temmuz 2017
- 43.934
- 130.588
Jenna16 cancağzımı da alın yanınıza. Diyete ihtiyacı yok ama yaşama motivasyonu edinir.Regl yüzünden dünden beri tatlı gömüyorum ben de. Güleser’i takibe alalım kuşo.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Jenna16 cancağzımı da alın yanınıza. Diyete ihtiyacı yok ama yaşama motivasyonu edinir.Regl yüzünden dünden beri tatlı gömüyorum ben de. Güleser’i takibe alalım kuşo.
Yarışma daha bitmedi ki!!?!?!!Yarışmayı ben kazandım o halde ödülümü isterim
Benim az kaldıYarışma daha bitmedi ki!!?!?!!
Yarışma daha bitmedi ki!!?!?!!
Jenna mağarasında mutlu ama denerim cancağızımJenna16 cancağzımı da alın yanınıza. Diyete ihtiyacı yok ama yaşama motivasyonu edinir.
Gelmiyor aşko onun yerine artılar geliyorTülay geri dön
Ödemdir o ödemGelmiyor aşko onun yerine artılar geliyor
Ohh,buna da kılıf buldukÖdemdir o ödem
Topuklu ayakkabı senin de hakkın cancağzım.Jenna mağarasında mutlu ama denerim cancağızım
Gerçekten bazen bu kadar iştahlı olmam zoruna gidiyor ama yine de vazgeçemiyorumÖdemdir o ödem
O hep hazırOhh,buna da kılıf bulduk
Ben size yazın boy boy foto atarımGerçekten bazen bu kadar iştahlı olmam zoruna gidiyor ama yine de vazgeçemiyorum
40 kilo da kalsam topuklu giyemem cancağızım, disil enerjim sıffır Seyit Onbaşı yaptı bu hayat beniTopuklu ayakkabı senin de hakkın cancağzım.
Eski adı ile Esem Sportları atma vaktidir. Yeni adını ben diyemiyorum, yaşlıyım, mikemmel değilim.
SağolC A N O öyle. . .
Her koşulda birbirimizin ardını toplarızO hep hazır
O zaman hiçbir zaman mikemmel olamayacaksın, olamayacağız cancağzım.40 kilo da kalsam topuklu giyemem cancağızım, disil enerjim sıffır Seyit Onbaşı yaptı bu hayat beni
Umarım
Aşko nasıl duruyon ya geçen iştahımı bastırsın diye yanıma kaju aldım baktım nerde ise bir kilo yemişimBen size yazın boy boy foto atarım