- 24 Haziran 2015
- 39.829
- 154.407
Sonradan aldıkları güzeldi amaBen anca Tahsin’in evi gibi bir ev alabilirim orada. Sen bilirsin Kukrim tek katlı ve bordo.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sonradan aldıkları güzeldi amaBen anca Tahsin’in evi gibi bir ev alabilirim orada. Sen bilirsin Kukrim tek katlı ve bordo.
Güzelmiş ama kapalı otoparkı yok. Eledim o yüzden.Castles for sale in Europe | Savills
Castles for sale in Europe from Savills, world leading estate agents. From country estates to city apartments, your ideal property is just a click away.search.savills.com
Açık mavi Ikea koltuklu ev mi evet o daha güzeldi .Sonradan aldıkları güzeldi ama
Oha koltuğun rengini umutmuşum hemen bir doz güncelleme almam lazımAçık mavi Ikea koltuklu ev mi evet o daha güzeldi .
Yakışır.Castles for sale in Europe | Savills
Castles for sale in Europe from Savills, world leading estate agents. From country estates to city apartments, your ideal property is just a click away.search.savills.com
Öyle evler Roman mahallelerinde oluyor yalnız.Ben anca Tahsin’in evi gibi bir ev alabilirim orada. Sen bilirsin Kukrim tek katlı ve bordo.
Yakışırdı margaya ama otoparktan kaybettiYakışır.
O zaman para toplayıp bana bu tamturu alalım.Yakışırdı margaya ama otoparktan kaybetti
Arkadaş birinizin de ucuz zevkleri olsunO zaman para toplayıp bana bu tamturu alalım. Eki Görüntüle 3437221
Doğum günüm yaklaştı. Kocama atayım alsınO zaman para toplayıp bana bu tamturu alalım. Eki Görüntüle 3437221
Hatta taşları biraz küçük bunun, benim tombalak parmaklarda hoş durmaz. Azıcık böyüğünden seçelim.Arkadaş birinizin de ucuz zevkleri olsun
Alsın elticim, sana az bile.Doğum günüm yaklaştı. Kocama atayım alsın
Tabi yasom sen seç ben buradan yazıyorum çekiHatta taşları biraz küçük bunun, benim tombalak parmaklarda hoş durmaz. Azıcık böyüğünden seçelim.
Oyyhhh, zengin arkidiş çok güzel.Tabi yasom sen seç ben buradan yazıyorum çeki
Sağ ol elticimAlsın elticim, sana az bile.
Git Ajda bilezik aldır ya aha bak ev bakıyoruz para az, bendeki pırlantaları bozduramıyorum şuvan.Doğum günüm yaklaştı. Kocama atayım alsın
Fazla masraf çıkarma zamanı değil elticim, tamturla idare ediver bir süre.Sağ ol elticim
Bende bu ona hafif gelir set falan alsın
Bende çelik bilezik bile yokGit Ajda bilezik aldır ya aha bak ev bakıyoruz para az, bendeki pırlantaları bozduramıyorum şuvan.
Oda doğru daha eşya alacağızFazla masraf çıkarma zamanı değil elticim, tamturla idare ediver bir süre.
İşte biz anca onu alırız. Hayırsız dayım kanına girip sattırmadan evvel dedemin Kuzuluk’ta yazlığı vardı tripleks. Mesela onun yanından bile geçemem artık.Öyle evler Roman mahallelerinde oluyor yalnız.