Eee zaten bilmiyor mu deli olduğumuzuDeliler diye geri yollamasa bari bizi direkt
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eee zaten bilmiyor mu deli olduğumuzuDeliler diye geri yollamasa bari bizi direkt
Sevgi yumağı olduk aşkom kenafirler uzak olsunBence de aşkom
Bence biliyor ,neysek oyuz hamdolsunEee zaten bilmiyor mu deli olduğumuzu
Her zaman her yerdeSevgi yumağı olduk aşkom kenafirler uzak olsun
Çok şükürBence biliyor ,neysek oyuz hamdolsun
Cansın be cancağızım
Bence de aşkom
Tamam bana uyar
Keşke hep beraber toplanabilsek ya da tatil gibi bir ev kiralayıp 3-5 gün geçirebilsek.Ben yeme kısmına katılayım
Valla ne güzel olurduKeşke hep beraber toplanabilsek ya da tatil gibi bir ev kiralayıp 3-5 gün geçirebilsek.
Eşlerden, çocuklardan, sorumluluklardan uzak.
Ne güzel komple KK’yı çekiştiririz.
Çok şükür
Belki birgün yaparızKeşke hep beraber toplanabilsek ya da tatil gibi bir ev kiralayıp 3-5 gün geçirebilsek.
Beni akıllı olarak bilmesi çok güzel ama elticim. Gerçi beni akıllı sanan çok burada.Eee zaten bilmiyor mu deli olduğumuzu
Offfff ,sabahlara kadarKeşke hep beraber toplanabilsek ya da tatil gibi bir ev kiralayıp 3-5 gün geçirebilsek.
Neyse ,biz bizi biliyoruzBeni akıllı olarak bilmesi çok güzel ama elticim. Gerçi beni akıllı sanan çok burada.
Kendimizi biliyoruz çok şükürBeni akıllı olarak bilmesi çok güzel ama elticim. Gerçi beni akıllı sanan çok burada.
Bu kadar deli bir arada neler olur bilmemKendimizi biliyoruz çok şükür
Çok egleneceguk aşkoBu kadar deli bir arada neler olur bilmem
Çok eğlenir.Bu kadar deli bir arada neler olur bilmem
Pattis attım,ses gelmediC A N O nerelerde, ev mi topluyor?
Olay olurBu kadar deli bir arada neler olur bilmem
Komşular karakola cektirmese bari biziOlay olur