- 24 Haziran 2015
- 39.827
- 154.411
Tabisi senin olduğun yerde şekere ne hacet afiyet olsunAşkom bende hepsini şekersiz içiyorum
Tek şeker benim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tabisi senin olduğun yerde şekere ne hacet afiyet olsunAşkom bende hepsini şekersiz içiyorum
Tek şeker benim
halam sagolsunBen çaya şekersiz alışamadım,kahveyi sade içiyorum da
Kahve de oldurdum da çaya ı ıh çayı da zaten sabahları bir bardak, nadir bazı akşamlar demlersem ayda bir içerimİkisine de iki küp şeker atmadan olmaz valla
Sağ ol aşkomTabisi senin olduğun yerde şekere ne hacet afiyet olsun
UuuuuAşkom bende hepsini şekersiz içiyorum
Tek şeker benim
Bende bekarken çayla aram yoktu evlendim kocam çok içer çay bende eşlik ede ede manyağı oldumKahve de oldurdum da çaya ı ıh çayı da zaten sabahları bir bardak, nadir bazı akşamlar demlersem ayda bir içerim
Benim eşim de kahveci Allah tan uğraşamazdım öyleBende bekarken çayla aram yoktu evlendim kocam çok içer çay bende eşlik ede ede manyağı oldum
Ben meselaBenim eşim de kahveci Allah tan uğraşamazdım öyle
Bazıları seviyor gerçekten her akşam çay keyfi istiyor
Yess aşkom sen seviyorsun ,bana arada geliyor çay perileri akşamları genelde bisküvi falan yemek istediğimdeBen mesela
Aaa ilkkez bi koca için kahveci olduğu duydum genelde erkekler ençok çay der birde rizeliyim ailemde hiç çay içmez hep kahvecidirler işin ters tarafıBenim eşim de kahveci Allah tan uğraşamazdım öyle
CısssssYess aşkom sen seviyorsun ,bana arada geliyor çay perileri akşamları genelde bisküvi falan yemek istediğimde
İş yerinde içiyor galiba çay gündüz , evde sormaz beklemez ama kapıdan girer girmez ilk kahve içer mesela yemekten önceAaa ilkkez bi koca için kahveci olduğu duydum genelde erkekler ençok çay der birde rizeliyim ailemde hiç çay içmez hep kahvecidirler işin ters tarafı
Bende konuya burada lönk diye atlıyorum.Benim eşim de kahveci Allah tan uğraşamazdım öyle
Ben diyet yapabileceğime olan inancımı kaybettim aşkoCısssss
Tülay geri dönBen diyet yapabileceğime olan inancımı kaybettim aşko
Regl yüzünden dünden beri tatlı gömüyorum ben de. Güleser’i takibe alalım kuşo.Ben diyet yapabileceğime olan inancımı kaybettim aşko
Yarışmayı ben kazandım o halde ödülümü isterimRegl yüzünden dünden beri tatlı gömüyorum ben de. Güleser’i takibe alalım kuşo.
Ben de bugün bir kapı boyadım diye iki porsiyon Boşnak böreği yedimRegl yüzünden dünden beri tatlı gömüyorum ben de. Güleser’i takibe alalım kuşo.