- 28 Ekim 2022
- 5.823
- 14.234
- 28
Bende böyle görünüyor.Gelecegi yeri biz biliyoruz da,bildirim bir türlü gelemiyor nedense
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende böyle görünüyor.Gelecegi yeri biz biliyoruz da,bildirim bir türlü gelemiyor nedense
Bende diyorum deli olduğunu bu kadar belli etme Yasmin, kendi kendine konuşma uluorta yerde.İyi bari
İşte o bize gelmiyor bu aralar Seda ,özellikle girip bakmamız gerekiyor ki biri bir şey yazdıysa görelimBende böyle görünüyor.
Etiket yapınBende diyorum deli olduğunu bu kadar belli etme Yasmin, kendi kendine konuşma uluorta yerde.
AnlamaktayımBende diyorum deli olduğunu bu kadar belli etme Yasmin, kendi kendine konuşma uluorta yerde.
Değişikmiş, bizde böyle.Bende böyle görünüyor.
Anladım.İşte o bize gelmiyor bu aralar Seda ,özellikle girip bakmamız gerekiyor ki biri bir şey yazdıysa görelim
Bak ben naptim cancağızımDeğişikmiş, bizde böyle.Eki Görüntüle 3428310
Evde yalnızım, bir Allah’ın kulu gelip damlalarımı damlatabilir mi?Eki Görüntüle 3428316
N’aptın cancağzım?Bak ben naptim cancağızım
Kendi kendinle mi öbüşüyorsun, sende benden eksik değilsin cancağzım.
Hem sarıldım,hem öbüştüm cancağızım çok tatlıymışım, kendi kendime öyle şeyler de söyledimKendi kendinle mi öbüşüyorsun, sende benden eksik değilsin cancağzım.
Zaten önce kendinizle sevişin diyorlar cancağzım, sonra her şeyi seviyormuşuz.Hem sarıldım,hem öbüştüm cancağızım çok tatlıymışım, kendi kendime öyle şeyler de söyledim
O zaman bu yoldan devamke cancağızımZaten önce kendinizle sevişin diyorlar cancağzım, sonra her şeyi seviyormuşuz.
O zaman bu yoldan devamke cancağızım