- 16 Ağustos 2010
- 293.024
- 602.886
- 43
O taktikleri alayım. Etiket yapar üstüne yapıştırırımBen kına iyi tutsun diye öneri veririm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O taktikleri alayım. Etiket yapar üstüne yapıştırırımBen kına iyi tutsun diye öneri veririm
Totisini yesin.com ahahahahahkendini öyle tatmin ediyor demek ,yazıkEeee sen burada sosyaldin, çevren çoktu Şimdi evde kös kös oturuyorsun ayyy yazık dedi
Beni tanımadığı çok belli
Çay ve ceviz kabuğu diyollaaO taktikleri alayım. Etiket yapar üstüne yapıştırırım
Eeee evinizde gittiTotisini yesin.com ahahahahahkendini öyle tatmin ediyor demek ,yazık
Çayla ıslatsınÇay ve ceviz kabuğu diyollaa
İyice yaysın ama ,fazlaca al senÇayla ıslatsın
Cidden alıp yanımda tutacağım sabrım taşıyorİyice yaysın ama ,fazlaca al sen
Elti değil sinsirella ,hayatta en korktuğum insan türü, merhametsiz insan acindan zevk alıyor resmenEeee evinizde gitti
Aynen aşkom şoktayımElti değil sinsirella ,hayatta en korktuğum insan türü, merhametsiz insan acindan zevk alıyor resmen
Yakacagi yeri de kroki olarak çiz ver eline,saçına yakmasınCidden alıp yanımda tutacağım sabrım taşıyor
Aşko ,ben artık hiç kimsenin yaptığı ya da söylediği hiç bir şeye şaşırmıyorum biliyor musun ? Herkes,her an ,her şeyi yapıp, soyleyebilir ,o derece bezdim.Aynen aşkom şoktayım
Tabisi aşkomYakacagi yeri de kroki olarak çiz ver eline,saçına yakmasın
Tabisi aşkom
Aşko hayatımda çok şükür bu tür insanların sayısı fazla değil(miş) düşünce anladımAma ben birgün yeniden kalkacağım:)Aşko ,ben artık hiç kimsenin yaptığı ya da söylediği hiç bir şeye şaşırmıyorum biliyor musun ? Herkes,her an ,her şeyi yapıp, soyleyebilir ,o derece bezdim.
Aynen öyle aşkom,en çok zarar verene bile merhamet edecek karakterdeyiz çok şükür, Allah böylelerini ıslah etsin tabii ki kalkacaksın,hem de çok daha güçlü olarakAşko hayatımda çok şükür bu tür insanların sayısı fazla değil(miş) düşünce anladımAma ben birgün yeniden kalkacağım:)
O zaman kendileri kaybedecekler. Ben onlar düşünce yine yanlarında olacağım. İnsanlık görsünler.
Allah'a havale etmek en güzeli
İnşallah aşkomAynen öyle aşkom,en çok zarar verene bile merhamet edecek karakterdeyiz çok şükür, Allah böylelerini ıslah etsin tabii ki kalkacaksın,hem de çok daha güçlü olarak
Amin aşkooomİnşallah aşkom
Yine miBdv ye eltim ve yeni maceralarımız diye konu açmayı düşünüyorum
Boş insan. Kendini bunla tatmin ediyor zaar. Aşırı kıskançEeee sen burada sosyaldin, çevren çoktu Şimdi evde kös kös oturuyorsun ayyy yazık dedi
Beni tanımadığı çok belli
Bunlar söylediklerinin bir kısmıBoş insan. Kendini bunla tatmin ediyor zaar. Aşırı kıskanç