- 16 Ağustos 2010
- 293.024
- 602.886
- 43
Dört, beş ay kadar sürüyor. Benim doktorum içinde kalan geliyor demişti. Yeni kanama değil diyordu.Lekelenme şeklinde devam ediyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dört, beş ay kadar sürüyor. Benim doktorum içinde kalan geliyor demişti. Yeni kanama değil diyordu.Lekelenme şeklinde devam ediyor
Seninde mi ikizlerde olmuştu Nevoş?Dört, beş ay kadar sürüyor. Benim doktorum içinde kalan geliyor demişti. Yeni kanama değil diyordu.
Evet canımSeninde mi ikizlerde olmuştu Nevoş?
doğum günün kutlu olsun canımTeşekkür ederim canım
Aynen benim de 7. Haftadan beri var Nevoş ama ara ara gelir 3 5 güne kesilirdi. Bu büyük kanama olalı 3 hafta oldu neden hala bitmiyor diye düşünüyordum ama demek daha uzun sürebiliyormuş.Evet canım
Bak şöyle hatırlıyorum. 7 veya 8.haftadan sonra bir hafta çok şiddetli kanamam oldu. Sonra kanamam azalınca annemlere gittim. 40 gün annemde kaldım. Sonra eve döndüm ve benim lekelenmem eve döktükten birkaç hafta sonra kesildi. Demek 16-17. haftaya kadar olmuş.
Teşekkür ederim canımdoğum günün kutlu olsun canım
İnşallah bir an önce biter bebişimAynen benim de 7. Haftadan beri var Nevoş ama ara ara gelir 3 5 güne kesilirdi. Bu büyük kanama olalı 3 hafta oldu neden hala bitmiyor diye düşünüyordum ama demek daha uzun sürebiliyormuş.
Benimde uzun sürdü. Hatta ilaç alıyordum. Adını unuttum. Sanki kullanmasa hiç kesilmeyecek sanıyordum.Aynen benim de 7. Haftadan beri var Nevoş ama ara ara gelir 3 5 güne kesilirdi. Bu büyük kanama olalı 3 hafta oldu neden hala bitmiyor diye düşünüyordum ama demek daha uzun sürebiliyormuş.
Ben okurum aşko,açBdv ye eltim ve yeni maceralarımız diye konu açmayı düşünüyorum
Aşko yorum yazman şartBen okurum aşko,aç
Yazmazsam gadin değilim aşkoAşko yorum yazman şart
Haksız bulan olursa da seni koruruzBdv ye eltim ve yeni maceralarımız diye konu açmayı düşünüyorum
Çok ihtiyacım var aşkoYazmazsam gadin değilim aşko
Eeee ben ona yazın giderken kına paketi hazırlayacağım. Belki onu fazla bulurlarHaksız bulan olursa da seni koruruz
Peşindeyim aşko,aç ,ilk yorum bendenÇok ihtiyacım var aşko
Ben kına iyi tutsun diye öneri veririmEeee ben ona yazın giderken kına paketi hazırlayacağım. Belki onu fazla bulurlar
Eeee sen burada sosyaldin, çevren çoktu Şimdi evde kös kös oturuyorsun ayyy yazık dediPeşindeyim aşko,aç ,ilk yorum benden