Allah bir kolaylık verir canım sağlıkla doğsun daGerçekten kepazelik. Anneliğin her türlüsü zor ama çalışana apayrı bir zor. Bu sefer öyle uzun izin de kullanamayacağım. Sabahın köründe uykusundan uyandırıp hazırlayacağım babaanneye göndermek için. Yollarda hasta olacak falan. İlkinden daha zor olacak bu sefer ama ilk üç yılı bir atlatsak gerisi kolay, sonra gelsin kreş.
2 sene kullanamayacak mısın?Gerçekten kepazelik. Anneliğin her türlüsü zor ama çalışana apayrı bir zor. Bu sefer öyle uzun izin de kullanamayacağım. Sabahın köründe uykusundan uyandırıp hazırlayacağım babaanneye göndermek için. Yollarda hasta olacak falan. İlkinden daha zor olacak bu sefer ama ilk üç yılı bir atlatsak gerisi kolay, sonra gelsin kreş.
Yedi sene sonra spiralle hamile kalmak mı? Yeni fobim hayırlı olsun sjsjsjjsksIki çocuk iyidir bende ilk iki yaptım 7 sene sonra spralle hamile kaldım ama ne ağlamıştım ama doğumdan sonra 4 çocuğu deli gibi istedim
Yok canım ben hiç alınmamyetişme tarzı çok önemli. ne güzelbenim karşıma çıkanlar bayandı ama evet burçlarda kadın erkek fark ediyor.
neyse canım benim sakın üstüne alınma. her insan farklıdır. ben onu haleye şaka diye yazdım
İlkinde kullanmıştım ama bunda zor görünüyor. Tek maaşla biz duvarları kemiririz, mecbur kenardaki birikimden yiyeceğiz. Bir sene kullanacağım izin.2 sene kullanamayacak mısın?
Olumlu düşün canım belki her şey daha güzel olacakGerçekten kepazelik. Anneliğin her türlüsü zor ama çalışana apayrı bir zor. Bu sefer öyle uzun izin de kullanamayacağım. Sabahın köründe uykusundan uyandırıp hazırlayacağım babaanneye göndermek için. Yollarda hasta olacak falan. İlkinden daha zor olacak bu sefer ama ilk üç yılı bir atlatsak gerisi kolay, sonra gelsin kreş.
aynen öyle. yetişme ortamı, yaşananlar vs.Yok canım ben hiç alınmamAsıl sen alınma ben takılıyorum
Aslında yaşadıklarımız bizi değiştiriyor
11.06.1981 saat 5.50tam doğum tarihin ve doğum saatin ne canım?
Ben de daha iyisi var hazır mısın? 3. Çocuktan sonra tüplerini bağlatan bir tanıdığımız 4. Çocuunu doğurdu.Yedi sene sonra spiralle hamile kalmak mı? Yeni fobim hayırlı olsun sjsjsjjsks
Senin burcun nediraynen öyle. yetişme ortamı, yaşananlar vs.
kendi burcumun da sevmediğim yanları var. hatta bazen gıcık oluyorum aşmaya çalışıyorum.
Yok artıkBen de daha iyisi var hazır mısın? 3. Çocuktan sonra tüplerini bağlatan bir tanıdığımız 4. Çocuunu doğurdu.
yengeçSenin burcun nedir
Ay inşallah ya. İlkinde gece uykusuz kalıp sabah okula gitmemiştim hiç. Bunu daha küçükken bırakacağım için başıma gelecekleri tahmin edebiliyorum.Olumlu düşün canım belki her şey daha güzel olacak
İlk gebeliğinde, ilk bebeğine kıyaslama
Rahat bir bebek olsun inşallah
Bir bakmışsın okula gidiyor
Deme zerresine kurban 5.çocuk olmasın ki dr imkansız dedi bizeBen de daha iyisi var hazır mısın? 3. Çocuktan sonra tüplerini bağlatan bir tanıdığımız 4. Çocuunu doğurdu.
Valla ben bilmem. Kadın öyle diyor bana da inanmak dusuyor.mdjjddjDeme zerresine kurban 5.çocuk olmasın ki dr imkansız dedi bize
yükselenin yengeç11.06.1981 saat 5.50
Tip da yok artık diyor ama kadın doğurdu vallaYok artık
Benim halamda 7 çocukta kordon bağlattım dedi iki tane daha doğurdu sonradan öğrendik ki ellalem kızıyor diye öyle demiş çocuklardan 5 i yaşıyorValla ben bilmem. Kadın öyle diyor bana da inanmak dusuyor.mdjjddj
Asıl buna yok artık. Neyse büyük konuşmayalım.snsjdjBenim halamda 7 çocukta kordon bağlattım dedi iki tane daha doğurdu sonradan öğrendik ki ellalem kızıyor diye öyle demiş çocuklardan 5 i yaşıyor