- 24 Mart 2020
- 9.888
- 35.543
- 31
En yakın zamanda inşallahBöreğini yapmamış 6 kişi kalmış
Böreklerinizi bekliyoruz
@Leyla nin Pembe Mantosu
@Oriana
@Elhan
RedGirl
WunderLost
yenGEnC
İnşallah aşkom bekliyoruzYarından sonra inşallah aşkom
Ooo sahanee ler geliyoorrrBöreğini yapmamış 6 kişi kalmış
Böreklerinizi bekliyoruz
@Leyla nin Pembe Mantosu
@Oriana
@Elhan
RedGirl
WunderLost
yenGEnC
Yaptım yaptım, sadece henüz paylaşamadimBöreğini yapmamış 6 kişi kalmış
Böreklerinizi bekliyoruz
@Leyla nin Pembe Mantosu
@Oriana
@Elhan
RedGirl
WunderLost
yenGEnC
Tamam canım bekliyoruzYaptım yaptım, sadece henüz paylaşamadimeve erken geçersem bu gece paylasirim^^
Hayde bakemmBombaları sona sakladık
Fenalık geldi bana kuşum. Havalar da sıcak burada. Bitsin artık bu işkence.Artık son günleriniz
Yaptım fotografladım bir ara atacağım inşallah. Azıcık hastayım da yetişemiyorum hiç bir seyeBöreğini yapmamış 6 kişi kalmış
Böreklerinizi bekliyoruz
@Leyla nin Pembe Mantosu
@Oriana
@Elhan
RedGirl
WunderLost
yenGEnC
Sonra insan hamileliği de özlüyorFenalık geldi bana kuşum. Havalar da sıcak burada. Bitsin artık bu işkence.
Az kaldı inşallahFenalık geldi bana kuşum. Havalar da sıcak burada. Bitsin artık bu işkence.
Geçmiş olsun canımYaptım fotografladım bir ara atacağım inşallah. Azıcık hastayım da yetişemiyorum hiç bir seye
İki doğumum da yaz sıcağına denk geldi. Özlemem valla.Sonra insan hamileliği de özlüyor
Üçüncüyü düşünüyor musunİki doğumum da yaz sıcağına denk geldi. Özlemem valla.
Canim normalmiFenalık geldi bana kuşum. Havalar da sıcak burada. Bitsin artık bu işkence.
Hayırlısı ile al kucağına bebeğini bu arada ben sen hamileyim dediğinde kız demiştim ozelden yazıp daha belli değildi cinsiyet o zaman nick farklıydı benimİki doğumum da yaz sıcağına denk geldi. Özlemem valla.