Kiyamam kuzuma ,sakin ,hallolurAy kuzu valla yarım saattir foto yükleme ile uğraşıyorum ya valla aglicaktim,birazını yüklüyorum tekrar diğerlerini yükleyeceğim zaman bişey oluyor hooop yüklediklerimde gidiyor kaç kez tekrarladım valla enson Nevoş ablaya yazdım attım kalan fotoları o yuklucek sağolsunay yazık bana ama yaaağğ
TövbeAşko,aklıma gelen olasılıkları yazsam cinsellik bölümünde buluruz kendimizibeyim de yok ki korusun
Senin börek nerde. Küflenecek
Sağol kuzum valla çekilmeyi düşündüm bian o derece oldumKiyamam kuzuma ,sakin ,hallolurellerine sağlık
Küflenme değilde uzayı bulacaktı az kalsin sinirimdenSenin börek nerde. Küflenecek
Zenna’m dizi sektöründe mi yer alacaksın2 oldu 0(232) kodlu bir numaradan aranıyorum,dizi ya da film sektöründe çalışmam için teklif sunuyorlar ,acaba konusu ne ? Ahahahahahaa direkt kapatıyorum sormadan
Periler pes etmezSağol kuzum valla çekilmeyi düşündüm bian o derece oldum
Demek araniyorsuuuuun hangi diziden teklif vereceklerdi acaaap insan açmaz mi
Sakin ol şampiyonKüflenme değilde uzayı bulacaktı az kalsin sinirimden
Sorma Zano'm,peşimdelerZenna’m dizi sektöründe mi yer alacaksın
Tabi buldular senin gibi fıstığı, kaçırmak istemiyorlarSorma Zano'm,peşimdeler
Bence de ,haklılar ama iste ,bana uymadıTabi buldular senin gibi fıstığı, kaçırmak istemiyorlar
Ağzını hayra aç zenna’mSektörde beni kucaktan kucağa sektirmesinler
İşte bu yüzden hemen suratlarına kapatıyorum Zano'mAğzını hayra aç zenna’mBiz bile kurtaramayız
Engelle gitsinİşte bu yüzden hemen suratlarına kapatıyorum Zano'm
Tekrar ararsa aynen onu yapacağım,bir o eksik başımda çünküEngelle gitsin
Wuhhuuuuuu ortalıkPeriler pes etmezkuzu,iyi de nasip bir rol acep ? Hani, yani
Yansın geceler ZennaSu Eceler ahahahahahahah tövbesteysinWuhhuuuuuu ortalıkalır tovbesteyşınnn
Dolandırıcılık için arıyorlardırTekrar ararsa aynen onu yapacağım,bir o eksik başımda çünkü