Börekler Denenmiş Pratik Hazır Yufka Börek Tarifleri

En başarılı bulduğunuz'' Hazır Yufka Börek Tarifleri '' hangileridir? (3 oy hakkınız var)

• Ankete Katılan
    385
  • Anket Kapalı .
Tabii ki,toy bir ceylan bulmak amac 🦌ama ZennaSu bir 🐺bilmiyolllla:KK12:
Bizim kaynanama mesaj atıyorlardı. Şu şu koladan şu miktarda para kazandınız diye 😂
Eşim aradı. Deniz banka 1000 tl yatırmanız gerekli dedi. Vergi vs diye anlatıyor 😂 yönlendiriyor, şuraya gidin bunu yapın diye 😂
Eşim ben polisim utanmıyor musunuz diye lafa girince hemen 180 derece değişti vay a… k.im (küfrediyor) herkeste polis savcı olmuş diyor 😂😂 Güler misin ağlar mısın 😂

Bizim kaynanama mesaj atıyorlardı. Şu şu koladan şu miktarda para kazandınız diye 😂
Eşim aradı. Deniz banka 1000 tl yatırmanız gerekli dedi. Vergi vs diye anlatıyor 😂 yönlendiriyor, şuraya gidin bunu yapın diye 😂
Eşim ben polisim utanmıyor musunuz diye lafa girince hemen 180 derece değişti vay a… k.im (küfrediyor) herkeste polis savcı olmuş diyor 😂😂 Güler misin ağlar mısın 😂
Ahahahaha süper 😅😅ben direkt kapatıyorum zaten telefonu ,o kıvama bile gelemiyorlar:ukala:

Sert gayaya çarptın goçuuum deseydi enişte🤣🤣🤣.

X