- 24 Eylül 2018
- 97.107
- 292.317
Tabii ki,toy bir ceylan bulmak amac ama ZennaSu bir bilmiyollllaDolandırıcılık için arıyorlardır
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tabii ki,toy bir ceylan bulmak amac ama ZennaSu bir bilmiyollllaDolandırıcılık için arıyorlardır
Özlemişim yiaaaaa ahahaha iyiydiYansın geceler ZennaSu Eceler ahahahahahahah tövbesteysin
Özlemişim yiaaaaa ahahaha iyiydi
Bizim kaynanama mesaj atıyorlardı. Şu şu koladan şu miktarda para kazandınız diyeTabii ki,toy bir ceylan bulmak amac ama ZennaSu bir bilmiyolllla
Jenna farkı
Sen efekt falan kullanma en iyisi zennam ifadesiz kalKurtta pek masum surat
Ahahahaha süper ben direkt kapatıyorum zaten telefonu ,o kıvama bile gelemiyorlarBizim kaynanama mesaj atıyorlardı. Şu şu koladan şu miktarda para kazandınız diye
Eşim aradı. Deniz banka 1000 tl yatırmanız gerekli dedi. Vergi vs diye anlatıyor yönlendiriyor, şuraya gidin bunu yapın diye
Eşim ben polisim utanmıyor musunuz diye lafa girince hemen 180 derece değişti vay a… k.im (küfrediyor) herkeste polis savcı olmuş diyor Güler misin ağlar mısın
GuzumJenna farkı
AyferinAhahahaha süper ben direkt kapatıyorum zaten telefonu ,o kıvama bile gelemiyorlar
Sert gayaya çarptın goçuuum deseydi enişte.Bizim kaynanama mesaj atıyorlardı. Şu şu koladan şu miktarda para kazandınız diye
Eşim aradı. Deniz banka 1000 tl yatırmanız gerekli dedi. Vergi vs diye anlatıyor yönlendiriyor, şuraya gidin bunu yapın diye
Eşim ben polisim utanmıyor musunuz diye lafa girince hemen 180 derece değişti vay a… k.im (küfrediyor) herkeste polis savcı olmuş diyor Güler misin ağlar mısın
Bence de Zano'm ,baktım aynı numara çat meşgul,çat engelSen efekt falan kullanma en iyisi zennam ifadesiz kal
Bal ümmm
Kim kime havadan para veriyor. Birde 20 bin civarıSert gayaya çarptın goçuuum deseydi enişte.
Kara liste şartBence de Zano'm ,baktım aynı numara çat meşgul,çat engel
Peeeh peeeehhh tek akıllı onlarKim kime havadan para veriyor. Birde 20 bin civarı
Kesin inananlar vardırPeeeh peeeehhh tek akıllı onlar
Zaten 3 kişi var listede ,bilemedin 5,gerisi aile üyeleriKara liste şart
Zano'm profesörler bile inaniyor ya,ben şokKim kime havadan para veriyor. Birde 20 bin civarı