- 1 Aralık 2021
- 11.975
- 40.075
- 34
Gözün aydın darısı başımaGeldi canım
CAnım seninki nerelerdeGözün aydın darısı başıma
İyi olmanıza sevindimİyiyizz anneme geldim biraz da buralarda yatıp yuvarlanacağım
Sen nasılsın bebeyimm
Gözün aydın darısı başıma
Sağ olunGozünaydın canim benimm
Antalya da ama bizim evlilik hep böyle sürekli bir yerlerde geçtiCAnım seninki nerelerde
YaaaAntalya da ama bizim evlilik hep böyle sürekli bir yerlerde geçti
Inşaat işi aslında ama bazen denetim amaclı gidiyor bazen çalışıyorYaaagörevi neki
Anladım canımm oldugu yerde sabit değil sehirden sehiremi hallediyor yaniInşaat işi aslında ama bazen denetim amaclı gidiyor bazen çalışıyor
Aynen bir yerde kalmıyorAnladım canımm oldugu yerde sabit değil sehirden sehiremi hallediyor yani
Anladım kuzum allah kavuştursun inşaallahh ekmek parası napıcanAynen bir yerde kalmıyor
İçine mi doğdu NevoşEee bugün börek yok mu
Ellerine emeğine sağlık canımİçine mi doğdu Nevoşyoksa pişen böreklerin kokusu burnuna mı geldi açtım ben konumu, bakalım ne zaman onaylanır
Hahahah bekliyorum bugünmü atcaksın
Keşke acmasaydinzil bozulmuş
Evvelsi gün 3 numaralı görümce, dün 4 numaralı görümce yüzünden kaldı. Dün dolaba koydum bugün yaparım diye. Sabah 2 numaralı görümce geldiPeki nasıl oldu
Sunumu boşver
Tekrar yaparsın detaylar hazır
SonuçEvvelsi gün 3 numaralı görümce, dün 4 numaralı görümce yüzünden kaldı. Dün dolaba koydum bugün yaparım diye. Sabah 2 numaralı görümce geldiİnat ettim yapmadım böreği. Öğleden sonra gitti. Daha sonradan annem geleceğim dedi, annem gelsin de çayın yanına pişireyim, Onun yanında çekim yapabilirim diye düşündüm. Annem de geç geldi, çektim ama çay bardağına çay koymadan çekmişim, annem başımda çekme, gönderme bir yere canları ister diyor Anne yemek olan yere göndereceğim dedim, sonradan çay koyup tekrar çektim, öncekiler gibi olmadı, hava karardı, bayağı macera yaşadım bu tarifte
Adrenalin patlamasıEvvelsi gün 3 numaralı görümce, dün 4 numaralı görümce yüzünden kaldı. Dün dolaba koydum bugün yaparım diye. Sabah 2 numaralı görümce geldiİnat ettim yapmadım böreği. Öğleden sonra gitti. Daha sonradan annem geleceğim dedi, annem gelsin de çayın yanına pişireyim, Onun yanında çekim yapabilirim diye düşündüm. Annem de geç geldi, çektim ama çay bardağına çay koymadan çekmişim, annem başımda çekme, gönderme bir yere canları ister diyor Anne yemek olan yere göndereceğim dedim, sonradan çay koyup tekrar çektim, öncekiler gibi olmadı, hava karardı, bayağı macera yaşadım bu tarifte
Çok ta fena olmadı tarif aksilikler olsa da.Daha iyi bir sunum olabilirdi