- 20 Ekim 2020
- 10.621
- 35.324
- 25
Halisünasyon olarak okuyanlar.Uçak, ay ben halüslülosyon mu gördüm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Halisünasyon olarak okuyanlar.Uçak, ay ben halüslülosyon mu gördüm
Azıcık erken sormuşumHahahah o pazar gunu jennoş
Ahahahahaha aferin cekirge ,A2 Türkçe olarak yazdım,telefonum bile reddetti yazmayı ahahahahahaHalisünasyon olarak okuyanlar.
Insallahh güzel olacakk neseki kızım müzigi cok sever takarım kulağına dinleye dinleye giderizAzıcık erken sormuşum
Sende de bu aralar şans diz boyuBöreği pişmeye koydum. Sunumu yapacağım yeri ayarladım. Domates, salatalık vs. doğradım. Zil çaldı ve diğer görümcem geldi çat kapı.
Ben dün durumunda gördüm sanki,o yuzden dün gideceksin sandim inşallah iyi geçerInsallahh güzel olacakk neseki kızım müzigi cok sever takarım kulağına dinleye dinleye gideriz
Yavastan hazirlıyorum beybim 20günlüğüne gidiyorum yeni kategori gelene kadarBen dün durumunda gördüm sanki,o yuzden dün gideceksin sandim inşallah iyi geçer
Senin kızın küçük değil miydi ya takmasan ya kulaklık falanInsallahh güzel olacakk neseki kızım müzigi cok sever takarım kulağına dinleye dinleye gideriz
Oh miss ,dinlenin ana kızYavastan hazirlıyorum beybim 20günlüğüne gidiyorum yeni kategori gelene kadar
Yolculuk nereye inşallahYavastan hazirlıyorum beybim 20günlüğüne gidiyorum yeni kategori gelene kadar
Rizeye zerremm memleketime kuzeniminde düğünü var kına faslı derkenYolculuk nereye inşallah
Inşaallahh inşaallahh sen nasılsınOh miss ,dinlenin ana kız
Yok benimki sosyete mantısı değil ama sosyeteler de severdi amaYoksa senmmiiiii sosyete mantısı
Hiç sorma Jennam. 15 dk sonra geleydi eyiydi. Çekim yapamadım. ÜhüüüüSende de bu aralar şans diz boyu
1yasında aslında cokmu zararlıki sesini çok açmıyorum genelde ama evdede hep müzik istiyo yiyo beni açana kadarSenin kızın küçük değil miydi ya takmasan ya kulaklık falan
Hahahah bekliyorum bugünmü atcaksınYok benimki sosyete mantısı değil ama sosyeteler de severdi ama
Hiç sorma Jennam. 15 dk sonra geleydi eyiydi. Çekim yapamadım. Ühüüüü
Keşke acmasaydin zil bozulmuşYok benimki sosyete mantısı değil ama sosyeteler de severdi ama
Hiç sorma Jennam. 15 dk sonra geleydi eyiydi. Çekim yapamadım. Ühüüüü
Mecbur kalınca müzik grubu bile verirsin bebelere1yasında aslında cokmu zararlıki sesini çok açmıyorum genelde ama evdede hep müzik istiyo yiyo beni açana kadar
Çok şükür, ay sonu kuzenim gelecek ,onu bekliyorumInşaallahh inşaallahh sen nasılsın
Kulaklik olunca bir miktar endişelendim ama sesini çok açmıyorsan inşallah bir zararı olmaz.1yasında aslında cokmu zararlıki sesini çok açmıyorum genelde ama evdede hep müzik istiyo yiyo beni açana kadar
Evett canomm eve ses olcak yanii bide cocuk müzikleri değil ha pop müzikler seviyo sefo falan benim değişik bi kız daha buyastaMecbur kalınca müzik grubu bile verirsin bebelere