Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sen mi çektin bunu
Cimcime torun oluyordur Bilirim bu heyecanı. Ablam ve iki buçuk yaşındaki yeğenim geleceği zaman aynı ben de senin gibi oluyorum abla.Perşembe akşamı kızım ve cimcime geliyor pazar günüde dönecek
Ablacım yıkama yapıldı. KurtuldumKulakta tıkanma filan varsa yıkıyorlar ya belki öyle bişeyde olabilir.
İnşallah büyüme yapmamıştır nevoş,doktor ne diyecek bakalım .
Gözün aydın ablacımPerşembe akşamı kızım ve cimcime geliyor pazar günüde dönecek
Aynen cimcime hanım minnoş torun olur çok fenadır kendileri varya sevgileri inanılmaz oluyor,habaalanından alıyoruz arabaya binince ilk işi bana ne aldın oluyorCimcime torun oluyordur Bilirim bu heyecanı. Ablam ve iki buçuk yaşındaki yeğenim geleceği zaman aynı ben de senin gibi oluyorum abla.
Gelmiş geçm,iş olsun nevoşcum yıkama olunca rahatlıyorsun tabiAblacım yıkama yapıldı. Kurtuldum
Çok sağol nevoşcımGözün aydın ablacım
Aynen abla hemen rahatlıyorum. Ben soğuk alınca hemen kulağıma vuruyor. Yıllardır böyleAynen cimcime hanım minnoş torun olur çok fenadır kendileri varya sevgileri inanılmaz oluyor,habaalanından alıyoruz arabaya binince ilk işi bana ne aldın oluyor
Gelmiş geçm,iş olsun nevoşcum yıkama olunca rahatlıyorsun tabi
Çok sağol nevoşcım
Hassas bir kulak demek ki nevoş,bide banyo sonrası hemen havlunun kenarıyla kurutmak gerekiyor ıslak kalmaması için.Aynen abla hemen rahatlıyorum. Ben soğuk alınca hemen kulağıma vuruyor. Yıllardır böyle
Evet abla mutlaka kuruturumKulağım çok hassasHassas bir kulak demek ki nevoş,bide banyo sonrası hemen havlunun kenarıyla kurutmak gerekiyor ıslak kalmaması için.
Ben diyorumda sanki kendim yapıyorum bunuda,ihmal etmemek lazım aslında.Evet abla mutlaka kuruturumKulağım çok hassas
Aynen ablacım her organımız ayrı kıymetliBen diyorumda sanki kendim yapıyorum bunuda,ihmal etmemek lazım aslında.
Gözün aydın ablacımPerşembe akşamı kızım ve cimcime geliyor pazar günüde dönecek
Kesinlikle kıymetini bilmemiz lazımAynen ablacım her organımız ayrı kıymetli
Genemi didişdi yoksa mapısta bişiöisterse haber salsınMargaret Hale prens anası yüzünden nasıl gittin yav
Çok sağol mervicimGözün aydın ablacım
Oda güzel olurdu ha yoğurt la ferahlardı önce yazsaydın akşam yemeğine yapardımAcabaa sosyete mantımı kim aldı