- 16 Ağustos 2010
- 292.952
- 602.704
- 43
Peki nasıl olduBöreği pişmeye koydum. Sunumu yapacağım yeri ayarladım. Domates, salatalık vs. doğradım. Zil çaldı ve diğer görümcem geldi çat kapı.
Sunumu boşver
Tekrar yaparsın detaylar hazır
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Peki nasıl olduBöreği pişmeye koydum. Sunumu yapacağım yeri ayarladım. Domates, salatalık vs. doğradım. Zil çaldı ve diğer görümcem geldi çat kapı.
Güzel geçsin tatilin hem dinlen hem eğlenRizeye zerremm memleketime kuzeniminde düğünü var kına faslı derken
DeğilYoksa senmmiiiii sosyete mantısı
Yeni neslin hepsi değişik ki ,omurleri uzun,sağlıkları düzgün olsun yeterEvett canomm eve ses olcak yanii bide cocuk müzikleri değil ha pop müzikler seviyo sefo falan benim değişik bi kız daha buyasta
Yok canım kulağı maşaallahh kulaklık hic takmadım evde hopörlör var bide tvden istiyo bazen uzaktan bakıyo oda yarım saat genelde hopörlörden uzaktan bagıriyorum odada kostur kostur geliyo deniyorum aradaKulaklik olunca bir miktar endişelendim ama sesini çok açmıyorsan inşallah bir zararı olmaz.
İki buçuk yaşındaki çingene yeğenim bize kalmaya geldikleri zaman bana müzik açtırıp poposunu kıvırarak oynuyor.sjsjsjd Bide aslan kocacim,kral kocacim şarkısını söylüyor tam çingene.Mecbur kalınca müzik grubu bile verirsin bebelere
Yav ne zaman etcek
Kukrim yada sweet gibi geliyor bana
Ayy eevtt amin jennoş ya alemm bukizYeni neslin hepsi değişik ki ,omurleri uzun,sağlıkları düzgün olsun yeter
Sefo'nun şarkılarını seviyom yaEvett canomm eve ses olcak yanii bide cocuk müzikleri değil ha pop müzikler seviyo sefo falan benim değişik bi kız daha buyasta
Inşaalalh canım benim cok ihtiyacimız var gecen sene yazı ve kısı hep evde gecirdim bebek yeniydiGüzel geçsin tatilin hem dinlen hem eğlen
Şuan isabelle izliyoruz anlıcağın begenmedimi vuruyo bana degis diyeSefo'nun şarkılarını seviyom ya
Sosyete mantısı börek mi ki yav
İzabelya sevmiyorum ama diğerleri güselŞuan isabelle izliyoruz anlıcağın begenmedimi vuruyo bana degis diye
heeİzabelya sevmiyorum ama diğerleri güsel
BilmemYav ne zaman etcek
Cuma mıBilmem
Börek diye yapıyoruzSosyete mantısı börek mi ki yav
Bilemem sahibi ne zaman isterseCuma mı
Google da börek dediBörek diye yapıyoruz