- 24 Eylül 2018
- 97.030
- 292.164
Amiiinİnşallasıı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amiiinİnşallasıı
Olmaz derken gelen mi olmaz börek mi olmaz dermişimİnşallah olmaz
Gelen olmasın sen bize börek yapOlmaz derken gelen mi olmaz börek mi olmaz dermişim
Netten sunum baktım biraz. Hep araştırıyorum sonradan yine kendi kafama göre takılıyorumilk defa yapacağım bu tarifi, inşallah istediğim gibi olurGelen olmasın sen bize börek yap
Olur yaparsın senNetten sunum baktım biraz. Hep araştırıyorum sonradan yine kendi kafama göre takılıyorumilk defa yapacağım bu tarifi, inşallah istediğim gibi olur
İnşallah aksilik yaşamazsın canımNetten sunum baktım biraz. Hep araştırıyorum sonradan yine kendi kafama göre takılıyorumilk defa yapacağım bu tarifi, inşallah istediğim gibi olur
Ne olduğunu buldumİnşallah aksilik yaşamazsın canım
Bunun iyi bir sunumla yapılmasını çok isterim. Ama tadı efsane ondan eminim
Ben de isterim Nevom.Hatta yarın istediğim sonuç olmazsa eklemem, bir daha denerim başka zamanİnşallah aksilik yaşamazsın canım
Bunun iyi bir sunumla yapılmasını çok isterim. Ama tadı efsane ondan eminim
Sen bilirsin canımBen de isterim Nevom.Hatta yarın istediğim sonuç olmazsa eklemem, bir daha denerim başka zaman
Nasıl anladın ki sigara böreği yapacağımıNe olduğunu buldum
Ben anlarım sigara değil buNasıl anladın ki sigara böreği yapacağımı
Papua Yeni Gine prensinin annesi herhalde.Kızlar magnum,cartedor,cips kazandirio paketlerindeki şifreyi verebilirmisiniz
Bunların içinden çıkan şifreyi bana verebilirmisiniz yanlış anlamayın İnternet paketi yapıyorum teşekkür ederim şimdidenwww.kadinlarkulubu.com
Günoooooooooooooo
Kulakta tıkanma filan varsa yıkıyorlar ya belki öyle bişeyde olabilir.Sağ ol
Kulağım bir haftadır kapalı gibiUmarım yarın orada randevu bulurum.
Genel cerrahi rutin meme kontrolü vardı. Ultrason çektirdim gösteremedim.Önce sıkıntı yoktur. Olsa ultrasonda söylerlerdi dedim. Sonra baktım lenf nodülleri biraz büyümüş. Belki önemsiz ama göstereyim birde o iş çıkarmasın. Malatya'da büyüyor mu bakalım diyordu. İkiye katlanmış ondan gideyim dedim.