Mazeret bulma kralicesiŞimdi size kabusumdan bahsedeceğim. Rüyamda yarışmaya katılıyorum ve benim tarifim bir tane bil oy almıyor.O kadar üzülüyorum ki Kategori de şerbetli tatlılar. Tarifini hatırlamıyorum ama bence çokzel yapmıştım. Yarışmaya katılmamak için çoook geçerli bir nedenim var artık.
Ama Jenna öyle deme çok üzülmüştüm. Oy alamadigim gibi oylama bitti birinci belli oldu ben daha diğer kategori için nevoşu darlıyorumMazeret bulma kralicesi
O zaman tamam,ikna oldumAma Jenna öyle deme çok üzülmüştüm. Oy alamadigim gibi oylama bitti birinci belli oldu ben daha diğer kategori için nevoşu darlıyorumyenilen pehlivan misali.
Birine benzetiyorum ben bu kızı aşko ama o evli idi galibaMazeret bulma kralicesi
Kim acaba aşko ?Birine benzetiyorum ben bu kızı aşko ama o evli idi galiba
Ben de merak ettimKim acaba aşko ?
Günaydın Zano'm,sana daGünaydın
Herkese hayırlı bayramlar diliyorum
Hayırdır inşallah Kalburabastı dan etkilenmiş olmayasınŞimdi size kabusumdan bahsedeceğim. Rüyamda yarışmaya katılıyorum ve benim tarifim bir tane bil oy almıyor.O kadar üzülüyorum ki Kategori de şerbetli tatlılar. Tarifini hatırlamıyorum ama bence çokzel yapmıştım. Yarışmaya katılmamak için çoook geçerli bir nedenim var artık.
Zuhalyılfızı idi galiba tarzı ona benzemiyor muKim acaba aşko ?
Senin de bayramın mübarek olsun canımHayırlı sabahlar bayramınız mübarek olsun canlarNevreste
C A N O yasminsay pearlshine WunderLost Blue_Peri ASSOSyal JOYz deynepnaz Margaret Hale RedGirl başka buradan kimse var mıydı unuttuğum herkesin mübarek olsun
OlabilirHayırdır inşallah Kalburabastı dan etkilenmiş olmayasın
Hee,hatırlıyorum evet ,ama pek benzetemedim sankiZuhalyılfızı idi galiba tarzı ona benzemiyor mu
Senin de mübarek olsun aretimmm
Ben mizah tarzını falan benzettimHee,hatırlıyorum evet ,ama pek benzetemedim sanki
Senin de ParolNurBayramımız mübarek olsun