Allah razı olsun canım benimOlma ihtimali çok yüksek bir hayal. Kızların da sınav çook güzel tam istedikleri gibi geçmiştir ve bu sefer kesin istedikleri bölüme istedikleri şehire gideceklerdir. Onlar onun sarhoşluğunda sen hem mutlu hem de kızlar gideceği için biraz buruk ama güzel bir burukluk.
Rabbim nasip etmeyeceği hiçbir şeyin hayalini kurdurtmazmış. O istediği için biz istiyoruz,hayal kuruyoruz. İnşallah en hayırlı zamanda kolaylıkla nasip olacak istediğimiz her şey.
İnşallahGeçen oğlum anlatıyor işte bizim dersaneden bir koz tam puan almış resmini asacaklarmış büyük afiş yaptırıp ,eşim de dinliyor ben de dedim mahsus oğlum sen kazan ben sokakları megafonlu araba ile dolaşıp ilan edeceğim ,eşimin bir dönüşü var bana
İyi ki sıkıntı çıkarmamışAt da at yanirengi beyazımsı bir şeydi,çok güzeldi ama huysuzdu işte. 5 turuna 10₺ vermiştim galiba 3.5 sene önce falan.sheh
Ya ben de şaka yapmıştım ama pek belli olmamışAslında hiç öyle değilimdir kız bakma şaka yapıyoruz burada
Çok şükür sağ salim üstünden indim.sjdjİyi ki sıkıntı çıkarmamış
Dalılılım bak hemenYa ben de şaka yapmıştım ama pek belli olmamış
Yok yok gerçekten de şaka yapmıştımDalılılım bak hemen
Şöyle Galatasaray lisesi falan olsa yaparım vallaYok yok gerçekten de şaka yapmıştım
Eğlenceli bir annesin ondan takılmak istedim.
Hakkınızda hayırlı olan gönlünüze göre olur inşallah.Şöyle Galatasaray lisesi falan olsa yaparım valla
Çılgın teog annesi kendini sokaklara attıHakkınızda hayırlı olan gönlünüze göre olur inşallah.
Bizde haberlerde izleriz artık seni
Ayy hadi inşallahÇılgın teog annesi kendini sokaklara attı
Emin miyiz gül böreği
Hadi inşallahoylarımı da kullandım bak bu sefer pro üyelik istiyorum ama
Yok aşkom ,ama çıkmıştımJenna16 uyudun mu aşkom