Börekler Denenmiş Pratik Hazır Yufka Börek Tarifleri

En başarılı bulduğunuz'' Hazır Yufka Börek Tarifleri '' hangileridir? (3 oy hakkınız var)

• Ankete Katılan
    385
  • Anket Kapalı .
Ah aşkom şükür ki siz tam zamanında çıkabilmişsiniz

Ah aşkom şükür ki siz tam zamanında çıkabilmişsiniz
Çok şükür aşkom
Evimiz yeniden olur belki bu günleri unuturuz. Ama şimdi cidden zor.
Bir şey demekten korkuyorum Ama şu bir yıl çabuk geçsin istiyorum
Çocuklarım sınavlarında başarılı olsunlar
Eşim yanımda olsun.
Araya isteklerimi sıkıştırayım

Çok şükür ki bina yıkılmadan çıkmışsınız. Çok şükür tamsınız,canınız sağ. Zaten sen kendini yeterince teselli ediyorsun ailenin tam ve sağ oluşu için. Ne desem az kalır,eksik kalır. Rabbim büyük. Her zorluğun arkasında bir kolaylık vardır. Bu da imtihan.

Sıkıştır tabi aşkom bugün duaların en çok kabul olduğu günlerden biri .Rabbim umduğundan ,beklediğinden çok daha güzel ,kolayından nasip etsin her istediğini .

O bir yıl her anlamda kolay geçsin inşallah.

Sıkıştır tabi aşkom bugün duaların en çok kabul olduğu günlerden biri .Rabbim umduğundan ,beklediğinden çok daha güzel ,kolayından nasip etsin her istediğini .
Benim zikirmarit bana bir bildirim yollamıştı sizinle de paylaşayım.

Eklentiler

• IMG_20230627_132248.jpg
    37,6 KB · Görüntüleme: 34
Öyle canım ben hep şükrediyorum, tevekkül ediyorum. Bunun imtihan olduğunu düşünüyorum Ama işte arada üzülüyor insan
Yarın bayram ama bize değil. O biraz buruk olmama neden oluyor. Ne bileyim bunlarda geçecek elbet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…