Rabbim sizi korudu nevoşum çok şükürŞu mutfaktan ne çıkmış olabilir
Seneye gidince yine çok eşya almayı düşünmüyorum.
Bir oturma grubu birde çocuklara yatak tamamdır.
Eki Görüntüle 3266295 Eki Görüntüle 3266297
Çok şükür canımRabbim sizi korudu nevoşum çok şükür
Sağolasın aşkomEllerine sağlık aşkom
Ah aşkomEv bizimdi canım yeni almıştık.
3 yıl olmamıştı.
Bu toplanmış haliEn baştaki dolap devrildi. O görünmüyor. Hatta o gece mutfağa girip ilaçlarımı almak istedim. Kapı açılmadı dolap tam monte edilmemiş devrilmiş.
Ben sizi kendi dertlerimle sıkmak istemiyorum. Ben yoksa her gün eski resimlerimiz ve evin son haline bakıyorum.
Dün arkadaşlarla görüntülü konuştuk. Hepsi o geceyi anlattı. Yeniden yaşadım.
Nasıl geçecek bilmiyorum.
Çok şükür aşkomAh aşkomşükür ki siz tam zamanında çıkabilmişsiniz
Çok şükür ki bina yıkılmadan çıkmışsınız. Çok şükür tamsınız,canınız sağ. Zaten sen kendini yeterince teselli ediyorsun ailenin tam ve sağ oluşu için. Ne desem az kalır,eksik kalır. Rabbim büyük. Her zorluğun arkasında bir kolaylık vardır. Bu da imtihan.Ev bizimdi canım yeni almıştık.
3 yıl olmamıştı.
Bu toplanmış haliEn baştaki dolap devrildi. O görünmüyor. Hatta o gece mutfağa girip ilaçlarımı almak istedim. Kapı açılmadı dolap tam monte edilmemiş devrilmiş.
Ben sizi kendi dertlerimle sıkmak istemiyorum. Ben yoksa her gün eski resimlerimiz ve evin son haline bakıyorum.
Dün arkadaşlarla görüntülü konuştuk. Hepsi o geceyi anlattı. Yeniden yaşadım.
Nasıl geçecek bilmiyorum.
Sıkıştır tabi aşkom bugün duaların en çok kabul olduğu günlerden biri .Rabbim umduğundan ,beklediğinden çok daha güzel ,kolayından nasip etsin her istediğini .Çok şükür aşkom
Evimiz yeniden olur belki bu günleri unuturuz. Ama şimdi cidden zor.
Bir şey demekten korkuyorumAma şu bir yıl çabuk geçsin istiyorum
Çocuklarım sınavlarında başarılı olsunlar
Eşim yanımda olsun.
Araya isteklerimi sıkıştırayım
O bir yıl her anlamda kolay geçsin inşallah.Çok şükür aşkom
Evimiz yeniden olur belki bu günleri unuturuz. Ama şimdi cidden zor.
Bir şey demekten korkuyorumAma şu bir yıl çabuk geçsin istiyorum
Çocuklarım sınavlarında başarılı olsunlar
Eşim yanımda olsun.
Araya isteklerimi sıkıştırayım
Benim zikirmarit bana bir bildirim yollamıştı sizinle de paylaşayım.Sıkıştır tabi aşkom bugün duaların en çok kabul olduğu günlerden biri .Rabbim umduğundan ,beklediğinden çok daha güzel ,kolayından nasip etsin her istediğini .
Öyle canım ben hep şükrediyorum, tevekkül ediyorum. Bunun imtihan olduğunu düşünüyorumÇok şükür ki bina yıkılmadan çıkmışsınız. Çok şükür tamsınız,canınız sağ. Zaten sen kendini yeterince teselli ediyorsun ailenin tam ve sağ oluşu için. Ne desem az kalır,eksik kalır. Rabbim büyük. Her zorluğun arkasında bir kolaylık vardır. Bu da imtihan.
Çok aminO bir yıl her anlamda kolay geçsin inşallah.
Tabi asıl arefe kurban bayramının önceki günüdür zaten duaların red olunmaz derler ,Rabbim nasip etsin en güzel dualarımızı cümlemizin hayrla,kolaylıklarla ,güzelliklerleBenim zikirmarit bana bir bildirim yollamıştı sizinle de paylaşayım.
Aynen bugün dualar kabul oluyormuşBenim zikirmarit bana bir bildirim yollamıştı sizinle de paylaşayım.
Çok amin aşkomSıkıştır tabi aşkom bugün duaların en çok kabul olduğu günlerden biri .Rabbim umduğundan ,beklediğinden çok daha güzel ,kolayından nasip etsin her istediğini .
Aşkom sabah kurbanı kesmeye gidecek eşim İstanbul dışı başka yere eğer yorulmazsa akşama doğru da kvlerin yanına geçeceğiz evet ,yetişmezse ikinci günü sabahtan
Çok iyi aşkom maşallah sana
Hayırlı yollar olsun aşkomAşkom sabah kurbanı kesmeye gidecek eşim İstanbul dışı başka yere eğer yorulmazsa akşama doğru da kvlerin yanına geçeceğiz evet ,yetişmezse ikinci günü sabahtan