Börekler Denenmiş Pratik Hazır Yufka Börek Tarifleri

En başarılı bulduğunuz'' Hazır Yufka Börek Tarifleri '' hangileridir? (3 oy hakkınız var)

• Ankete Katılan
    385
  • Anket Kapalı .
Öyle canım ben hep şükrediyorum, tevekkül ediyorum. Bunun imtihan olduğunu düşünüyorum 🤗Ama işte arada üzülüyor insan🤗
Yarın bayram ama bize değil. O biraz buruk olmama neden oluyor. Ne bileyim bunlarda geçecek elbet🤲
İnsanız duygularımız var elbet üzülecegiz bunu engelleyemeyiz. Sen asıl Rabbimin size yaşatacağı güzel günleri düşün. Bu bayram buruksun ama Allah'ın izniyle belki de seneye bu zamanlar yeni evinde ailenle birlikte bayram telaşını,heyecanını yaşayacaksınız.birlikte bol kahkahalı sohbetler edeceksiniz.🤲

Hayırlı yollar olsun aşkom🤗🤲
Çocukları orada mı bırakacaksın 🤗
Kızlar karne gününün ertesi gün gitti ,duramadılar ☺️oğlanın dershanesinin yaz kampı vardı o mecbur kaldı şimdi bayramda onu da bırakmaz temmuz sonuna kadar tatil onada .Ağustos ta başlayacak onun maraton

İnsanız duygularımız var elbet üzülecegiz bunu engelleyemeyiz. Sen asıl Rabbimin size yaşatacağı güzel günleri düşün. Bu bayram buruksun ama Allah'ın izniyle belki de seneye bu zamanlar yeni evinde ailenle birlikte bayram telaşını,heyecanını yaşayacaksınız.birlikte bol kahkahalı sohbetler edeceksiniz.🤲
Ağlatma beni🥺İnşallah çok amin 🤲 🥰

Sağol aşkom😍,aklım çıktı hayvanı rahatsız etcem diye 😆
Aşko tartılmadım ama üçüncü aya gireceğim bu ay pilates ve stepe gidiyorum ya ya verdim ya sıkılaştım 🤔
Ben ilk ata bindiğimde az kalsın ata elimi kıtlattırıyordum.😂😂 Atın üstündeyim arkadaşım fotoğrafımı çekecek,poz ver dedi. Elimi uzattım yelesini okşayacaktım değişik bir ses çıkardı kafayı bir çevirdi bana😬 görevli dedi ki bu at biraz hırçın,ısırabilir,aman dikkat. Baştan deselerdi ki bu at huysuz hiç binmezdim.

Ben ilk ata bindiğimde az kalsın ata elimi kıtlattırıyordum.😂😂 Atın üstündeyim arkadaşım fotoğrafımı çekecek,poz ver dedi. Elimi uzattım yelesini okşayacaktım değişik bir ses çıkardı kafayı bir çevirdi bana😬 görevli dedi ki bu at biraz hırçın,ısırabilir,aman dikkat. Baştan deselerdi ki bu at huysuz hiç binmezdim.
Eyvah eyvah şansa bak😁

Maşallah aşkom harikasın🧿🥰Kesin sıkılaşmışsındır. Pilates bayağı işe yarıyor🤗
Teşekkür ederim aşkom ,o senin güzel bakışın 💜🌸.Ben de çok sevdim pilatesi keşke daha önce başlasa imişim diyorum ,vücut ağrılarıma da iyi geldi düzenli spor

Ağlatma beni🥺İnşallah çok amin 🤲 🥰
Olma ihtimali çok yüksek bir hayal. Kızların da sınav çook güzel tam istedikleri gibi geçmiştir ve bu sefer kesin istedikleri bölüme istedikleri şehire gideceklerdir. Onlar onun sarhoşluğunda sen hem mutlu hem de kızlar gideceği için biraz buruk ama güzel bir burukluk.🤲

Rabbim nasip etmeyeceği hiçbir şeyin hayalini kurdurtmazmış. O istediği için biz istiyoruz,hayal kuruyoruz. İnşallah en hayırlı zamanda kolaylıkla nasip olacak istediğimiz her şey.

Geçen oğlum anlatıyor işte bizim dersaneden bir koz tam puan almış resmini asacaklarmış büyük afiş yaptırıp ,eşim de dinliyor ben de dedim mahsus oğlum sen kazan ben sokakları megafonlu araba ile dolaşıp ilan edeceğim ,eşimin bir dönüşü var bana :KK70: :KK70:

Geçen oğlum anlatıyor işte bizim dersaneden bir koz tam puan almış resmini asacaklarmış büyük afiş yaptırıp ,eşim de dinliyor ben de dedim mahsus oğlum sen kazan ben sokakları megafonlu araba ile dolaşıp ilan edeceğim ,eşimin bir dönüşü var bana :KK70: :KK70:
Tabii seni bildiği için ciddisin sandı.smsjd

Bizimki sakindi krem rengi çok güzel ben de krem giymişim tesadüf 🤣ama içim çok tuhaf oldu onu rahatsız ediyormuşum gibi hareket ettikçe adam diyorum rahat mı o ya sanki rahatsız oluyor birşeyler oluyor 🤣🤣

X