Börekler Denenmiş Pratik Hazır Yufka Börek Tarifleri

En başarılı bulduğunuz'' Hazır Yufka Börek Tarifleri '' hangileridir? (3 oy hakkınız var)

• Ankete Katılan
    385
  • Anket Kapalı .
Burası küçük yer ya yıllardır görüyorum o tabakları
Aynen Malatya 'da hep olurdu. Burada yok.
Hep desenli tabaklar.
Benim 3-4 tane vardı. Acaba kırıldılar mı🥺
Vitrin devrilmiş. Ama belki kalanlar içinde vardır.Eşim rastgele kalanları topladı. Tabi topladıkları kırık olabilir. Alelacele evdeki kıyafetlere örtüler sarmış🥺Benim o tür tabaklarım vitrindeydi. Mutfaktakilerin hepsi kırıldı. Tabak dolabımı komple devrildi🤦

Hep desenli tabaklar.
Vitrin devrilmiş. Ama belki kalanlar içinde vardır.Eşim rastgele kalanları topladı. Tabi topladıkları kırık olabilir. Alelacele evdeki kıyafetlere örtüler sarmış🥺Benim o tür tabaklarım vitrindeydi. Mutfaktakilerin hepsi kırıldı. Tabak dolabımı komple devrildi🤦
Nevoşum yaaa 🥺

Eşim diyor seneye kalanlara bakarsın kırılmışsa atarız boşver diyor🥺
Mutfaktan sağlam çıkan yok zaten🥺
Bazamda ve vitrinde olanlardan belki biraz çıkar🥺
Azda olsa eşyalarımdan kalanlarla yeniden başlamak güzel olacak🤗
İnş hayata yeniden başlamak size iyi gelecek nevosum, sen üzülme.siz bir arada sağlıklı mutlu olun yeter ki🫶🤲💜🥰 siyah tabak göndereyim ben sana canim kuzum🤩😍💜🥰🥰

Hep desenli tabaklar.
Eşyalarının hiçbirisini alamadin mı? Bizim burada evi ağır hasarlı olanlar pencerelerini,kapilarini,avizelerini hatta parkeleri bile söktüler. Sizin eşyalar ne durumda? Sağlam olanları alma şansınız var mı? Ya da sağlam eşyanız var mı?😔

Eşyalarının hiçbirisini alamadin mı? Bizim burada evi ağır hasarlı olanlar pencerelerini,kapilarini,avizelerini hatta parkeleri bile söktüler. Sizin eşyalar ne durumda? Sağlam olanları alma şansınız var mı? Ya da sağlam eşyanız var mı?😔
Biz çamaşır makinesi, bulaşık makinesi, ankastre, benim baza, halı, perde, yorgan, yastık ve kırılmayan mutfak eşyaları dışında her şeyi bıraktık çünkü kırıklar 🥺
Çocukların odası, oturma odası, salon, buzdolabı, televizyon hepsi kullanılamıyacak durumda
Avize mi🥺Avizeler tavana çarpa çarpa paramparça oldu🥺
Evet ağır hasarlı olduğu netleşince eşim kalanları sattı ama çok komik bir paraya aldılar. 🥺

Biz çamaşır makinesi, bulaşık makinesi, ankastre, benim baza, halı, perde, yorgan, yastık ve kırılmayan mutfak eşyaları dışında her şeyi o bıraktık çünkü kırıklar 🥺
Çocukların odası, oturma odası, salon, buzdolabı, televizyon hepsi kullanılamıyacak durumda
Avize mi🥺Avizeler tavana çarpa çarpa paramparça oldu🥺
Evet ağır hasarlı olduğu netleşince eşim kalanları sattı ama çok komik bir paraya aldılar. 🥺
Gerçi doğru diyorsun deprem burada diğer illere nazaran daha hafif hissedildi. Sağlam eşyalarınla yeni bir evde yaşamak eminim sana çok iyi gelecektir.

Gerçi doğru diyorsun deprem burada diğer illere nazaran daha hafif hissedildi. Sağlam eşyalarınla yeni bir evde yaşamak eminim sana çok iyi gelecektir.
Şu mutfaktan ne çıkmış olabilir🥺
Seneye gidince yine çok eşya almayı düşünmüyorum.
Bir oturma grubu birde çocuklara yatak tamamdır.
IMG-20230525-WA0022.jpg
IMG_20230627_230056.jpg

Ah ah içim cız etti.😔 Peki ev sizin miydi yoksa kira mıydı? Eğer bu konudan konuşmak seni üzüyorsa ki üzüyordur cevap vermeyebilirsin anlayışla karşılarım.
Ev bizimdi canım yeni almıştık.
3 yıl olmamıştı.
Bu toplanmış hali🤷En baştaki dolap devrildi. O görünmüyor. Hatta o gece mutfağa girip ilaçlarımı almak istedim. Kapı açılmadı dolap tam monte edilmemiş devrilmiş.
Ben sizi kendi dertlerimle sıkmak istemiyorum. Ben yoksa her gün eski resimlerimiz ve evin son haline bakıyorum.
Dün arkadaşlarla görüntülü konuştuk. Hepsi o geceyi anlattı. Yeniden yaşadım.
Nasıl geçecek bilmiyorum.

X