Ben bilmiyorum ki sen pahalı deyince direkt 500 ise almam dedim.Neyyyy,yok kız düşer bayılırım o kadar olmasin
Sende haklisin kuzu,zaten şuan tüm ilaçların fiyatları bu civardaBen bilmiyorum ki sen pahalı deyince direkt 500 ise almam dedim.
Aynen Malatya 'da hep olurdu. Burada yok.Burası küçük yer ya yıllardır görüyorum o tabakları
Parmak etkinle oyum artmışEvet ben o kadar sunum düşündüm,tuuuu size
Nevoşum yaaaAynen Malatya 'da hep olurdu. Burada yok.
Hep desenli tabaklar.
Benim 3-4 tane vardı. Acaba kırıldılar mı
Vitrin devrilmiş. Ama belki kalanlar içinde vardır.Eşim rastgele kalanları topladı. Tabi topladıkları kırık olabilir. Alelacele evdeki kıyafetlere örtüler sarmışBenim o tür tabaklarım vitrindeydi. Mutfaktakilerin hepsi kırıldı. Tabak dolabımı komple devrildi
Eşim diyor seneye kalanlara bakarsın kırılmışsa atarız boşver diyorNevoşum yaaa
İnş hayata yeniden başlamak size iyi gelecek nevosum, sen üzülme.siz bir arada sağlıklı mutlu olun yeter kiEşim diyor seneye kalanlara bakarsın kırılmışsa atarız boşver diyor
Mutfaktan sağlam çıkan yok zaten
Bazamda ve vitrinde olanlardan belki biraz çıkar
Azda olsa eşyalarımdan kalanlarla yeniden başlamak güzel olacak
Sağ ol canım benim Allah razı olsunİnş hayata yeniden başlamak size iyi gelecek nevosum, sen üzülme.siz bir arada sağlıklı mutlu olun yeter kisiyah tabak göndereyim ben sana canim kuzum
İyiyiz beybirellam. İlk fırsatta atacağum.Askolettam iyi misiniz, acaba mümkünse Umay ayak fotisi üzerimize atman mümkün mü
Prensesi biraz büyüyünce görecek miyizİyiyiz beybirellam. İlk fırsatta atacağum.
Büyümeden de görebilirsiniz yav ajsjjs zur kuşumPrensesi biraz büyüyünce görecek miyiz
Yaaaaa aşk olsun nevos yaa buluruz nolcakSağ ol canım benim Allah razı olsun
Sen önce kendine bul
Eşyalarının hiçbirisini alamadin mı? Bizim burada evi ağır hasarlı olanlar pencerelerini,kapilarini,avizelerini hatta parkeleri bile söktüler. Sizin eşyalar ne durumda? Sağlam olanları alma şansınız var mı? Ya da sağlam eşyanız var mı?Aynen Malatya 'da hep olurdu. Burada yok.
Hep desenli tabaklar.
Benim 3-4 tane vardı. Acaba kırıldılar mı
Vitrin devrilmiş. Ama belki kalanlar içinde vardır.Eşim rastgele kalanları topladı. Tabi topladıkları kırık olabilir. Alelacele evdeki kıyafetlere örtüler sarmışBenim o tür tabaklarım vitrindeydi. Mutfaktakilerin hepsi kırıldı. Tabak dolabımı komple devrildi
Biz çamaşır makinesi, bulaşık makinesi, ankastre, benim baza, halı, perde, yorgan, yastık ve kırılmayan mutfak eşyaları dışında her şeyi bıraktık çünkü kırıklarEşyalarının hiçbirisini alamadin mı? Bizim burada evi ağır hasarlı olanlar pencerelerini,kapilarini,avizelerini hatta parkeleri bile söktüler. Sizin eşyalar ne durumda? Sağlam olanları alma şansınız var mı? Ya da sağlam eşyanız var mı?
Gerçi doğru diyorsun deprem burada diğer illere nazaran daha hafif hissedildi. Sağlam eşyalarınla yeni bir evde yaşamak eminim sana çok iyi gelecektir.Biz çamaşır makinesi, bulaşık makinesi, ankastre, benim baza, halı, perde, yorgan, yastık ve kırılmayan mutfak eşyaları dışında her şeyi o bıraktık çünkü kırıklar
Çocukların odası, oturma odası, salon, buzdolabı, televizyon hepsi kullanılamıyacak durumda
Avize miAvizeler tavana çarpa çarpa paramparça oldu
Evet ağır hasarlı olduğu netleşince eşim kalanları sattı ama çok komik bir paraya aldılar.
Şu mutfaktan ne çıkmış olabilirGerçi doğru diyorsun deprem burada diğer illere nazaran daha hafif hissedildi. Sağlam eşyalarınla yeni bir evde yaşamak eminim sana çok iyi gelecektir.
Ah ah içim cız etti.Şu mutfaktan ne çıkmış olabilir
Seneye gidince yine çok eşya almayı düşünmüyorum.
Bir oturma grubu birde çocuklara yatak tamamdır.
Eki Görüntüle 3266295 Eki Görüntüle 3266297
Ev bizimdi canım yeni almıştık.Ah ah içim cız etti.Peki ev sizin miydi yoksa kira mıydı? Eğer bu konudan konuşmak seni üzüyorsa ki üzüyordur cevap vermeyebilirsin anlayışla karşılarım.