- 28 Haziran 2011
- 59.228
- 149.466
Bu dünya akıllıya eziyet nevosum,en iyisi delirmek boşver he heee zamanıAğlanacak halimize gülüyoruz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu dünya akıllıya eziyet nevosum,en iyisi delirmek boşver he heee zamanıAğlanacak halimize gülüyoruz
Aynen kötü denk geldiKurban bayramı öncesi oylama için biraz riskli bir zaman çoğu kişi ya evinde değil ya da temizlik yapıyor.
Evet ben o kadar sunum düşündüm,tuuuu sizeOysa çok güzel börekler yapmıştık
D zaten hep düşük gideceğim inşallah.Hemen haftaya git zerrisko,yoksa böyle olmazdı. Demir,b12, magnezyum, d vitamini. Demirde çok etki ediyor vücuda
Az kaldı zatenBu dünya akıllıya eziyet nevosum,en iyisi delirmek boşver he heee zamanı
Kim birinciAynen kötü denk geldi
Birinci belli zatenAma oyumuz fazla olsun istiyoruz
Ya benBir içeri bir balkonaEvet ben o kadar sunum düşündüm,tuuuu size
Arabanın benzini bitmiş, sen sürmeye çalışıyorsun demişti bir doktor. Benzine ihtiyacın varD zaten hep düşük gideceğim inşallah.
Ooo demek joyz emekliye ayrılıyor maşallah maşallahJOYz birinci
UcundaAz kaldı zaten
Bir doktor da bana hepsi bir olmuş seni dövüyorlar demiştiArabanın benzini bitmiş, sen sürmeye çalışıyorsun demişti bir doktor. Benzine ihtiyacın var
Aynen öyleOoo demek joyz emekliye ayrılıyor maşallah maşallah
Eksik deyip gönderiyorlar bir takviye bir ilaç yazayım dedikleri yokArabanın benzini bitmiş, sen sürmeye çalışıyorsun demişti bir doktor. Benzine ihtiyacın var
O bile çokUcunda
Bi dahakine tencerede çekelim, sunumsuz olsun. Herkes şok olsunYa benBir içeri bir balkona
Herkes yapacaksa bana uyarBi dahakine tencerede çekelim, sunumsuz olsun. Herkes şok olsun
Doktorlar da fena nevosBir doktor da bana hepsi bir olmuş seni dövüyorlar demişti
Sen fasulye olmuşsundur?Ya benBir içeri bir balkona
AynenDoktorlar da fena nevos