- 28 Haziran 2011
- 59.225
- 149.461
Evet herkes yapsın bir kere,nolur yani bizde kk yi sasirtalimHerkes yapacaksa bana uyar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet herkes yapsın bir kere,nolur yani bizde kk yi sasirtalimHerkes yapacaksa bana uyar
İkinci kez oldumSen fasulye olmuşsundur?
Ama sunum yapmak keyifli yaEvet herkes yapsın bir kere,nolur yani bizde kk yi sasirtalim
Popüler vitamin takviyelerinden alirsin olmazsa zerriskomEksik deyip gönderiyorlar bir takviye bir ilaç yazayım dedikleri yok
Aaa bende arıyorum,icime sinmedi hiç bulamadımAma sunum yapmak keyifli ya
Bir tane siyah tabak bulamadım
Ucuzsa alırım tabiiPopüler vitamin takviyelerinden alirsin olmazsa zerriskom
Vallahi değil kuzum, onlar bile dunyaninparasi olmusUcuzsa alırım tabii
Nasıl bulamazsınız ya! A101in raf ürünleri o siyah tabaklar. He parlak falan ama sonuçta siyahAaa bende arıyorum,icime sinmedi hiç bulamadım
Ne kadar?Vallahi değil kuzum, onlar bile dunyaninparasi olmus
Hep desenli varAaa bende arıyorum,icime sinmedi hiç bulamadım
Ama işte parlak mi mat mı ona karar veremiyorum beybimNasıl bulamazsınız ya! A101in raf ürünleri o siyah tabaklar. He parlak falan ama sonuçta siyah
Burada yok onlardanNasıl bulamazsınız ya! A101in raf ürünleri o siyah tabaklar. He parlak falan ama sonuçta siyah
Mat daha iyiAma işte parlak mi mat mı ona karar veremiyorum beybim
Mat a101deki tabaklar çok parliyorlarAma işte parlak mi mat mı ona karar veremiyorum beybim
En son youplus 175 liraydı, şuan noldu bilemiyorum. Geçen sene 70 liraya alıyordumNe kadar?
Burası küçük yer ya yıllardır görüyorum o tabaklarıBurada yok onlardan
Parlakta iz oluyor dimi nevosumMat daha iyi
Ucuzmuş ya ben de 500 falan dersin diye korktum.En son youplus 175 liraydı, şuan noldu bilemiyorum. Geçen sene 70 liraya alıyordum
Evet parmak izi çok net çıkıyor birdeMat a101deki tabaklar çok parliyorlar
Neyyyy,yok kız düşer bayılırım o kadar olmasinUcuzmuş ya ben de 500 falan dersin diye korktum.