Börekler Denenmiş Pratik Hazır Yufka Börek Tarifleri

En başarılı bulduğunuz'' Hazır Yufka Börek Tarifleri '' hangileridir? (3 oy hakkınız var)

• Ankete Katılan
    385
  • Anket Kapalı .
Ev bizimdi canım yeni almıştık.
3 yıl olmamıştı.
Bu toplanmış hali🤷En baştaki dolap devrildi. O görünmüyor. Hatta o gece mutfağa girip ilaçlarımı almak istedim. Kapı açılmadı dolap tam monte edilmemiş devrilmiş.
Ben sizi kendi dertlerimle sıkmak istemiyorum. Ben yoksa her gün eski resimlerimiz ve evin son haline bakıyorum.
Dün arkadaşlarla görüntülü konuştuk. Hepsi o geceyi anlattı. Yeniden yaşadım.
Nasıl geçecek bilmiyorum.
Ah aşkom :KK43: şükür ki siz tam zamanında çıkabilmişsiniz

Ah aşkom :KK43: şükür ki siz tam zamanında çıkabilmişsiniz
Çok şükür aşkom 🤲 🥰
Evimiz yeniden olur belki bu günleri unuturuz. Ama şimdi cidden zor.
Bir şey demekten korkuyorum 🥺 Ama şu bir yıl çabuk geçsin istiyorum 🥺
Çocuklarım sınavlarında başarılı olsunlar🤲
Eşim yanımda olsun.
Araya isteklerimi sıkıştırayım😁

Ev bizimdi canım yeni almıştık.
3 yıl olmamıştı.
Bu toplanmış hali🤷En baştaki dolap devrildi. O görünmüyor. Hatta o gece mutfağa girip ilaçlarımı almak istedim. Kapı açılmadı dolap tam monte edilmemiş devrilmiş.
Ben sizi kendi dertlerimle sıkmak istemiyorum. Ben yoksa her gün eski resimlerimiz ve evin son haline bakıyorum.
Dün arkadaşlarla görüntülü konuştuk. Hepsi o geceyi anlattı. Yeniden yaşadım.
Nasıl geçecek bilmiyorum.
Çok şükür ki bina yıkılmadan çıkmışsınız. Çok şükür tamsınız,canınız sağ. Zaten sen kendini yeterince teselli ediyorsun ailenin tam ve sağ oluşu için. Ne desem az kalır,eksik kalır. Rabbim büyük. Her zorluğun arkasında bir kolaylık vardır. Bu da imtihan.

Çok şükür aşkom 🤲 🥰
Eşim yanımda olsun.
Sıkıştır tabi aşkom bugün duaların en çok kabul olduğu günlerden biri .Rabbim umduğundan ,beklediğinden çok daha güzel ,kolayından nasip etsin her istediğini .🤲

Çok şükür aşkom 🤲 🥰
Eşim yanımda olsun.
O bir yıl her anlamda kolay geçsin inşallah.

Sıkıştır tabi aşkom bugün duaların en çok kabul olduğu günlerden biri .Rabbim umduğundan ,beklediğinden çok daha güzel ,kolayından nasip etsin her istediğini .🤲
Benim zikirmarit bana bir bildirim yollamıştı sizinle de paylaşayım.

Eklentiler

• IMG_20230627_132248.jpg
    IMG_20230627_132248.jpg
    37,6 KB · Görüntüleme: 33
Çok şükür ki bina yıkılmadan çıkmışsınız. Çok şükür tamsınız,canınız sağ. Zaten sen kendini yeterince teselli ediyorsun ailenin tam ve sağ oluşu için. Ne desem az kalır,eksik kalır. Rabbim büyük. Her zorluğun arkasında bir kolaylık vardır. Bu da imtihan.
Öyle canım ben hep şükrediyorum, tevekkül ediyorum. Bunun imtihan olduğunu düşünüyorum 🤗Ama işte arada üzülüyor insan🤗
Yarın bayram ama bize değil. O biraz buruk olmama neden oluyor. Ne bileyim bunlarda geçecek elbet🤲

X