- 16 Ağustos 2010
- 292.920
- 602.633
- 43
Biz malak gibi atacağız sende yatBen bir türlü iyileşemiyorum ya İki gündür iyiydim diye gezdim tozdum bugün yine boğazım ağrımaya başladı. Ne yani herkes bayram kutlarken ben malak gibi yatacak mıyım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Biz malak gibi atacağız sende yatBen bir türlü iyileşemiyorum ya İki gündür iyiydim diye gezdim tozdum bugün yine boğazım ağrımaya başladı. Ne yani herkes bayram kutlarken ben malak gibi yatacak mıyım
Her zamanOhhh nevos yine harikayız
Amiiinnnn kuzucuummm, dünyayı biz kurtarmiyciiizzzDarısı başımıza
Bayramda neymişAmiiinnnn kuzucuummm, dünyayı biz kurtarmiyciiizzz
Askolettam iyi misiniz, acaba mümkünse Umay ayak fotisi üzerimize atman mümkün müBu nasıl oylama, 800 tane birinci adayı var.
Malak+simikli olacağım benBiz malak gibi atacağız sende yat
Allerji olabilir miMalak+simikli olacağım ben
Kuzuu senin bağışıklık düşmüştür, vitamin kullansan youplus falanBen bir türlü iyileşemiyorum ya İki gündür iyiydim diye gezdim tozdum bugün yine boğazım ağrımaya başladı. Ne yani herkes bayram kutlarken ben malak gibi yatacak mıyım
Malak milak ooo ooooooBiz malak gibi atacağız sende yat
Kışın hiç hasta olmamıştım onun acısı çıkıyor benceAllerji olabilir mi
Kesin kendine nazar ettinKışın hiç hasta olmamıştım onun acısı çıkıyor bence
Her zaman
Uzun zamandır kan değerlerime baktırmak istiyorum ama üşendiğim için erteliyorum. Bi bayram geçsin de gidip bir kan veririm inşallah.Kuzuu senin bağışıklık düşmüştür, vitamin kullansan youplus falan
Amaaannn piirttt bosverBayramda neymiş
Ağlanacak halimize gülüyoruzAmaaannn piirttt bosver
Hemen haftaya git zerrisko,yoksa böyle olmazdı. Demir,b12, magnezyum, d vitamini. Demirde çok etki ediyor vücudaUzun zamandır kan değerlerime baktırmak istiyorum ama üşendiğim için erteliyorum. Bi bayram geçsin de gidip bir kan veririm inşallah.
Bizi sevmedilerNiye kimse oy vermiyor
Kurban bayramı öncesi oylama için biraz riskli bir zaman çoğu kişi ya evinde değil ya da temizlik yapıyor.Niye kimse oy vermiyor
Oysa çok güzel börekler yapmıştıkBizi sevmediler