- 24 Eylül 2018
- 97.008
- 292.135
Ellerine sağlık aşkomBen biraz ütü yaptım biraz çantaları yerleştirdim kurutma makinesini bekliyorum şimdi aşko
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ellerine sağlık aşkomBen biraz ütü yaptım biraz çantaları yerleştirdim kurutma makinesini bekliyorum şimdi aşko
Çok sıcak, bugüne is kalmamisti AllahtanHerkes bayram hazırlığı mı yapıyor
Sağol aşkomEllerine sağlık aşkom
Sen de sağol aşkomSağol aşkom
Bende senin oturduğun gibi oturuyorumSen napiyon nevos
Ellerine sağlık aşkomÇok sıcak, bugüne is kalmamisti Allahtan
Sağol aşkom cookEllerine sağlık aşkom
Aynen hava sıcak
Ellerine sağlık canım, is dediğin yaptığın sürece bitmiyorIyi akşamlar kızlar yoğunluktan gelemiyorum yufka yaptım et için gözleme ile sıkma yaptık dün temizlik bitmişti sabah balkonları yıkadım bayram gelmeden yoruldum
Ellerine sağlık canım afiyet ile yersiniz inşallahIyi akşamlar kızlar yoğunluktan gelemiyorum yufka yaptım et için gözleme ile sıkma yaptık dün temizlik bitmişti sabah balkonları yıkadım bayram gelmeden yoruldum
Bitmiyor gerçekten burda bir arkadaş yazmıştı ev işi nankör diye gerçekten öyleEllerine sağlık canım, is dediğin yaptığın sürece bitmiyor
Sağol canım bizde rutin bu değişmiyor kurban bayramı her zaman yapılırEllerine sağlık canım afiyet ile yersiniz inşallah
MaalesefBitmiyor gerçekten burda bir arkadaş yazmıştı ev işi nankör diye gerçekten öyle
Darısı başımızaMalak milak yatıyorum ooo ooooo
Bizimde yapılır.Ben kış içinde yapmıştımSağol canım bizde rutin bu değişmiyor kurban bayramı her zaman yapılır
Yooo bir tane varBu nasıl oylama, 800 tane birinci adayı var.
Ohhh nevos yine harikayızBende senin oturduğun gibi oturuyorum