Şifa olsun inşallahAllah razı olsunben regl olduğum için okuyamıyordum.
Hafiflemeye başladı ben de şurup hemen etki etti diyordum demek senin okumanın etkisiymiş.♡ Çok iyisin,Allah razı olsun.
Nasılsın aşkomAşkoom
Çok şükür aşkom iyiyim, sen nasılsın?Nasılsın aşkom
Bende iyiyim aşkom sağ olÇok şükür aşkom iyiyim, sen nasılsın?
Allah daha iyi etsin aşkom, sen de sağolBende iyiyim aşkom sağ ol
Amin aşkomAllah daha iyi etsin aşkom, sen de sağol
Çok amin aşkomAmin aşkomHepimiz daha iyi olalım inşallah
Bildin aynen oParol mu ? Hani şu kendini ağrı kesici zanneden minnak şey mi ?
Anam bu kk da yani masterchef jürilerinden beter yetti gayrıYa canım yarışma şans işi
Gül böreği az oy alıyor diye yaptım. Bir seferinde 9.bir seferinde 15.olmuş
Bende öyle bekliyordum. Ama iyi oy aldı. Kk nın beğenisi dönem dönem değişiyor.
Bence sunumlarını ve tarzın değişti. Lütfen bu şekil ilerle
Aslında sorun sende değil sen özellikle son aylarda çok geliştirdin. Ama başka bir tarife olan ilgi veya başka bir tarifin sunumu öne geçebiliyor.Anam bu kk da yani masterchef jürilerinden beter yetti gayrıbir defa birinci oldum pınar sponsorluğunda ondaki tabağım da halbuki nasıl amatördü ama oy aldı bunlara nasıl emek veriyorum yok anacım yok amaaaa tabiki her zaman söylerim bu yarışmalar kesinlikle beni geliştirdi ve severek katılıyorum kazanamasam da. Bu vesile ile bir kez daha teşekkür ediyorum
Bence çok başarılısınAnam bu kk da yani masterchef jürilerinden beter yetti gayrıbir defa birinci oldum pınar sponsorluğunda ondaki tabağım da halbuki nasıl amatördü ama oy aldı bunlara nasıl emek veriyorum yok anacım yok amaaaa tabiki her zaman söylerim bu yarışmalar kesinlikle beni geliştirdi ve severek katılıyorum kazanamasam da. Bu vesile ile bir kez daha teşekkür ediyorum
Bence de sorun bende değil kk daAslında sorun sende değil sen özellikle son aylarda çok geliştirdin. Ama başka bir tarife olan ilgi veya başka bir tarifin sunumu öne geçebiliyor.
Ayy güzelciğimm teşekkür ederim bunu duymak yeterli benim içinBence çok başarılısın
Rica ederim tatlı kalplim,gerçeklerBence de sorun bende değil kk dateşekkür ederim sultanım
Ayy güzelciğimm teşekkür ederim bunu duymak yeterli benim için
Bu ay ümitliydim olmadıBence de sorun bende değil kk dateşekkür ederim sultanım
Ayy güzelciğimm teşekkür ederim bunu duymak yeterli benim için
Malak milak yatıyorum ooo oooooHerkes bayram hazırlığı mı yapıyor
Sen napiyon nevosHerkes bayram hazırlığı mı yapıyor
Ben biraz ütü yaptım biraz çantaları yerleştirdim kurutma makinesini bekliyorum şimdi aşkoHerkes bayram hazırlığı mı yapıyor