Abicim merhaba Kazen
Arefemiz mübarek olsun
Çok fazla oy kullanılmamış. Mümkünse oyların artması için bir bildirim daha gönderebilir miyiz
Bayramdan çok durgun olur
Ya canım yarışma şans işi
Gül böreği az oy alıyor diye yaptım. Bir seferinde 9.bir seferinde 15.olmuş
Bende öyle bekliyordum. Ama iyi oy aldı. Kk nın beğenisi dönem dönem değişiyor.
Bence sunumlarını ve tarzın değişti. Lütfen bu şekil ilerle
Anam bu kk da yani masterchef jürilerinden beter yetti gayrı bir defa birinci oldum pınar sponsorluğunda ondaki tabağım da halbuki nasıl amatördü ama oy aldı bunlara nasıl emek veriyorum yok anacım yok amaaaa tabiki her zaman söylerim bu yarışmalar kesinlikle beni geliştirdi ve severek katılıyorum kazanamasam da. Bu vesile ile bir kez daha teşekkür ediyorum
Anam bu kk da yani masterchef jürilerinden beter yetti gayrı bir defa birinci oldum pınar sponsorluğunda ondaki tabağım da halbuki nasıl amatördü ama oy aldı bunlara nasıl emek veriyorum yok anacım yok amaaaa tabiki her zaman söylerim bu yarışmalar kesinlikle beni geliştirdi ve severek katılıyorum kazanamasam da. Bu vesile ile bir kez daha teşekkür ediyorum