Börekler Denenmiş Pratik Hazır Yufka Börek Tarifleri

En başarılı bulduğunuz'' Hazır Yufka Börek Tarifleri '' hangileridir? (3 oy hakkınız var)

• Ankete Katılan
    385
  • Anket Kapalı .
Elhan Elhan ablacım iyi misin sesin çıkmıyor🥰🤗
Nevrestecim geçen hafta apar topar eşimin köyüne gittik. Akşam döndüm eve . Yufka tarifim de kaldı. Haber vermeliydim çok özür dilerim. :oops: İyiyim sadece yorgunum. Köy evinin içini dışını temizleyip geldik eşimle. 🙈 Yarın böreğimi yapardım diyordum ama süresi geçmiş az önce oylamanın başladığını gördüm.

Nevrestecim geçen hafta apar topar eşimin köyüne gittik. Akşam döndüm eve . Yufka tarifim de kaldı. Haber vermeliydim çok özür dilerim. :oops: İyiyim sadece yorgunum. Köy evinin içini dışını temizleyip geldik eşimle. 🙈 Yarın böreğimi yapardım diyordum ama süresi geçmiş az önce oylamanın başladığını gördüm.
Estağfurullah ablacım❤️🤗
Ben merak ettim. Hatta profilinde gezinti yaptım😁
İyi olduğunu ve şehir dışına çıktığını, bu akşam geleceğini okuyunca beklemeden oylamayı başlattım🤗Nasip değilmiş😍
Önümüzdeki ay birlikte oluruz❤️
Nasıl geçti eğlendiniz mi🤗😍

Herkesin ellerine sağlık! :KK31:

Hepsi birbirinden harika!

Ben de katılmak isterdim.:KK75:

Oylarımı kullandım.

1-Adana böreği
2-Sigara böreği
3-Patatesli rulo börek

Hepsi muhteşem olmuş hepsi!!! :dondurma:
Teşekkür ederiz🤗❤️
Lale'cim uygun bir kategoride bekleriz🤗😍

Estağfurullah ablacım❤️🤗
Ben merak ettim. Hatta profilinde gezinti yaptım😁
İyi olduğunu ve şehir dışına çıktığını, bu akşam geleceğini okuyunca beklemeden oylamayı başlattım🤗Nasip değilmiş😍
Önümüzdeki ay birlikte oluruz❤️
Nasıl geçti eğlendiniz mi🤗😍
Hoş görün için çok teşekkür ederim. :KK60: Bir dahaki yarışma nasip olur inşallah ❤️. Köy havasi çok güzel. Eşimin köyü Ilgaz Dağları ' nın eteğinde rakımı yüksek bir yerleşim. Buz gibi havası var akşamları yaşlilar mutlaka soba yakıyor. Soğuğu sevdiğim için bir akşam yaktirdim. Yorganla uyuyorduk şaka gibiydi. :confused:

Hoş görün için çok teşekkür ederim. :KK60: Bir dahaki yarışma nasip olur inşallah ❤️. Köy havasi çok güzel. Eşimin köyü Ilgaz Dağları ' nın eteğinde rakımı yüksek bir yerleşim. Buz gibi havası var akşamları yaşlilar mutlaka soba yakıyor. Soğuğu sevdiğim için bir akşam yaktirdim. Yorganla uyuyorduk şaka gibiydi. :confused:
Rica ederim❤️😍
İnşaallah nasip olur, ❤️
Ayyy ne güzelmiş🤗Serin serin ne güzel olmuştur🤗
Yıllar önce Kastamonu'ya gitmiştim. Ilgaz Dağları dön dön bitmiyordu:-)

Rica ederim❤️😍
İnşaallah nasip olur, ❤️
Ayyy ne güzelmiş🤗Serin serin ne güzel olmuştur🤗
Yıllar önce Kastamonu'ya gitmiştim. Ilgaz Dağları dön dön bitmiyordu:-)
Yaaa Kastamonu İnebolu' da görev yapmıştım ben de o virajları gördüm :confused: Kastamonu' da bir çeşme vardı oradan su ictiysen tekrar gidiyormuşsun oraya :rolleyes:

Yaaa Kastamonu İnebolu' da görev yapmıştım ben de o virajları gördüm :confused: Kastamonu' da bir çeşme vardı oradan su ictiysen tekrar gidiyormuşsun oraya :rolleyes:
Ablacım 1998 yılında gitmiştim. Küçük güzel bir şehirdi.Suyu hatırlamıyorum ama orada patatesli gözleme yemiştim. Ya bunca yıl olmuş onun tadı hala damağımda😍😁
Abla beni araba tutuyor. Gitmek bir şey değil o yolu dön dön çok zor ya😁

X