- 20 Ekim 2020
- 10.621
- 35.324
- 25
Elim gitti geldi ama yeni gelen bir arkadaşa verdim sana vericem oyu.Bu sefer bana yanlışlıkla oy atmamışsın teşekkür ederim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Elim gitti geldi ama yeni gelen bir arkadaşa verdim sana vericem oyu.Bu sefer bana yanlışlıkla oy atmamışsın teşekkür ederim
Ağzının üstüne şap diyeTokat atasım geliyor benim de
Nevrestecim geçen hafta apar topar eşimin köyüne gittik. Akşam döndüm eve . Yufka tarifim de kaldı. Haber vermeliydim çok özür dilerim. İyiyim sadece yorgunum. Köy evinin içini dışını temizleyip geldik eşimle. Yarın böreğimi yapardım diyordum ama süresi geçmiş az önce oylamanın başladığını gördüm.Elhan ablacım iyi misin sesin çıkmıyor
Zevk ile,şevk ile ,aşk ileAğzının üstüne şap diye
Bu işte bir yanlışlık olmalıBas tuşlara
Klavyeyi değiştir acilBu işte bir yanlışlık olmalı
Estağfurullah ablacımNevrestecim geçen hafta apar topar eşimin köyüne gittik. Akşam döndüm eve . Yufka tarifim de kaldı. Haber vermeliydim çok özür dilerim. İyiyim sadece yorgunum. Köy evinin içini dışını temizleyip geldik eşimle. Yarın böreğimi yapardım diyordum ama süresi geçmiş az önce oylamanın başladığını gördüm.
Fasulyeler sil enterKlavyeyi değiştir acil
Fasulyeler sil enter
Teşekkür ederizHerkesin ellerine sağlık!
Hepsi birbirinden harika!
Ben de katılmak isterdim.
Oylarımı kullandım.
1-Adana böreği
2-Sigara böreği
3-Patatesli rulo börek
Hepsi muhteşem olmuş hepsi!!!
Hoş görün için çok teşekkür ederim. Bir dahaki yarışma nasip olur inşallah . Köy havasi çok güzel. Eşimin köyü Ilgaz Dağları ' nın eteğinde rakımı yüksek bir yerleşim. Buz gibi havası var akşamları yaşlilar mutlaka soba yakıyor. Soğuğu sevdiğim için bir akşam yaktirdim. Yorganla uyuyorduk şaka gibiydi.Estağfurullah ablacım
Ben merak ettim. Hatta profilinde gezinti yaptım
İyi olduğunu ve şehir dışına çıktığını, bu akşam geleceğini okuyunca beklemeden oylamayı başlattımNasip değilmiş
Önümüzdeki ay birlikte oluruz
Nasıl geçti eğlendiniz mi
Rica ederimHoş görün için çok teşekkür ederim. Bir dahaki yarışma nasip olur inşallah . Köy havasi çok güzel. Eşimin köyü Ilgaz Dağları ' nın eteğinde rakımı yüksek bir yerleşim. Buz gibi havası var akşamları yaşlilar mutlaka soba yakıyor. Soğuğu sevdiğim için bir akşam yaktirdim. Yorganla uyuyorduk şaka gibiydi.
İnşallah canım benim inşallah.Teşekkür ederiz
Lale'cim uygun bir kategoride bekleriz
İnşallah canım benim inşallah.
Yaaa Kastamonu İnebolu' da görev yapmıştım ben de o virajları gördüm Kastamonu' da bir çeşme vardı oradan su ictiysen tekrar gidiyormuşsun orayaRica ederim
İnşaallah nasip olur,
Ayyy ne güzelmişSerin serin ne güzel olmuştur
Yıllar önce Kastamonu'ya gitmiştim. Ilgaz Dağları dön dön bitmiyordu
Ablacım 1998 yılında gitmiştim. Küçük güzel bir şehirdi.Suyu hatırlamıyorum ama orada patatesli gözleme yemiştim. Ya bunca yıl olmuş onun tadı hala damağımdaYaaa Kastamonu İnebolu' da görev yapmıştım ben de o virajları gördüm Kastamonu' da bir çeşme vardı oradan su ictiysen tekrar gidiyormuşsun oraya