- 8 Nisan 2017
- 56.737
- 296.341
Bizim evde en çok yenen sigara böreği .el açma macır böreği birde ıspanaklı Gül böreğiTepsi böreği yapmadıın mı hiç
Bende en çok su böreği gibi yaparım.Bizim evde en çok yenen sigara böreği .el açma macır böreği birde ıspanaklı Gül böreğisu böreği hep hazır alıyorum hiç denemedim
Şu boregini sevmediğimizden değilde hic yapmadım ya cekiniyorim hamur olur diyeBende en çok su böreği gibi yaparım.
Herkesin damak tadı farklı
Sende yapO tatlı neyyy hain kadin düşmanı kadın
Şoka girdim belli oluyoÇok güzeldi
AslanımGünaydın
Ayybende öylee hazır yiyorum buralardaAyyyyy hic uğraşamam beybi
Aksine en kolay börektirŞu boregini sevmediğimizden değilde hic yapmadım ya cekiniyorim hamur olur diyehani hiç baklava yapamam diyenler gibiyim bu konuda
Marifetlisin de ondan sana kolay aşkomAksine en kolay börektir
Sağ ol aşkomMarifetlisin de ondan sana kolay aşkom
Genetik demekSağ ol aşkom
Ne bileyim bana hep kolay gelir. Benim kızlar bile yapıyor
Hazır su böreği yufkası ile denedim beceremedim,ama normal yufka ile kolay oluyor. Hamur olmaması, sosunu iyi çekmesi için en az 1 saat beklemesi lazım. Ben bazen akşamdan kek kalıbında yapıp dolaba koyuyorum, ertesi günü pişiriyorum, hiç hamur olmuyor.Şu boregini sevmediğimizden değilde hic yapmadım ya cekiniyorim hamur olur diyehani hiç baklava yapamam diyenler gibiyim bu konuda
Tarifi bırakanlar oldu. Olmasa 20 civarı olacaktı16 tarif olmuş. Ben daha fazla sanıyordum. Aslında çok kolay bir kategori, ben kstılım çok olur diyordum. Bayram temizliği, alışverişi, tatili falan etkisi vardır.
benim yengem önceden çok yapardı su böreğini. peynirli mi dersin kıymalı mı dersin off offfffffffffBizim evde en çok yenen sigara böreği .el açma macır böreği birde ıspanaklı Gül böreğisu böreği hep hazır alıyorum hiç denemedim
Nevos yeni kategoriTarifi bırakanlar oldu. Olmasa 20 civarı olacaktı
Aslında bayramdan kaynaklı aksaklık oldu
Sence neNevos yeni kategori