• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz'' Hazır Yufka Börek Tarifleri '' hangileridir? (3 oy hakkınız var)

• Ankete Katılan
    385
  • Anket Kapalı .
Son iki senedir annem ne zaman içli köfte yapacak olsa bana da yaptırır. Anne ben bunu hayatta yapamam dedikçe yaparsın yaparsııın diyordu ve dediği gibi de oldu yapıyorum.😁 Normalden küçük oluyor ama incecik yapıyorum.:nazar:
Tamam yöreselde içli köfte sende😁
Maşallah canım 🥰

Uygulamadan giriyordum ben hep telefon değiştirince gitti tekrar yükleyemedim Nevreste NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. kaldırıldı mı uygulama :KK37:
Ben bunu kullanıyorum uygulama kadar eahat🤗
Uygulama yok🤷

Abimin eşi muhallebili kadayıf yapmıştı.Hem hafif hem lezzetli olarak güzel olmuştu. O değilde bir sürü tatlı ismi sayılmış canın isterse ya :skandal:
Yok yav tatlıyla hiç işim yok, varsa yoksa ekşi tuzlu 😂

Bu gecemi aciliyor oylama 👀 artık oylar size emanet,ben kv gile gidiyorum orda tel bile zor çekiyor neti siz düşünün 😐
Şimdiden bayramınız mübarek olsun CaNLaRıMmM😘😘😘

Bu gecemi aciliyor oylama 👀 artık oylar size emanet,ben kv gile gidiyorum orda tel bile zor çekiyor neti siz düşünün 😐
Kuzum periskoomm iyi bayramlar, allaha emanet ol 🍒🍒🍒🥰💜 minnakimla kendinize dikkat edin, Sapşik kızçeyi öp benim için 🫶🫶🫶🍒🍒🍒 canım periskobal🥰🤩😍💜🫶🫶🍒🍒🍒😘

Hayırlı bayramlar canım oyların bana emanet 👀 gözün arkada kalmasın🤣🤪

Back