- 1 Aralık 2021
- 11.962
- 39.999
- 34
Bende baktım yokmuş önceden indiği için kullanıyorum demekkiOlabilir. Ben şimdi play Store'dan baktım ama yok.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende baktım yokmuş önceden indiği için kullanıyorum demekkiOlabilir. Ben şimdi play Store'dan baktım ama yok.
Olabilir.Bende baktım yokmuş önceden indiği için kullanıyorum demekki
Artık yok sanırımBen play store'dan indirdim ama oldu 4 ay kadar
Evet girip baktım kaldırılmışArtık yok sanırım
Tamam yöreselde içli köfte sendeSon iki senedir annem ne zaman içli köfte yapacak olsa bana da yaptırır. Anne ben bunu hayatta yapamam dedikçe yaparsın yaparsııın diyordu ve dediği gibi de oldu yapıyorum. Normalden küçük oluyor ama incecik yapıyorum.
Uygulamadan giriyordum ben hep telefon değiştirince gitti tekrar yükleyemedim Nevreste kaldırıldı mı uygulama
Aynı olabilir ya ama atayım bak istersen yinedeHiç bilmiyorum onu balparmak tatlısı ile aynı değil dimi? Tarif varsa alırım dursun o da aklımda
Abimin eşi muhallebili kadayıf yapmıştı.Hem hafif hem lezzetli olarak güzel olmuştu. O değilde bir sürü tatlı ismi sayılmış canın isterse yaBana baklava olmayan bayram tatlısı önerin yav
Aynı olabilir ya ama atayım bak istersen yinede
Yok yav tatlıyla hiç işim yok, varsa yoksa ekşi tuzluAbimin eşi muhallebili kadayıf yapmıştı.Hem hafif hem lezzetli olarak güzel olmuştu. O değilde bir sürü tatlı ismi sayılmış canın isterse ya
Oyy tamam ben yaparımÇok hastayım
Kuzum periskoomm iyi bayramlar, allaha emanet ol minnakimla kendinize dikkat edin, Sapşik kızçeyi öp benim için canım periskobalBu gecemi aciliyor oylama artık oylar size emanet,ben kv gile gidiyorum orda tel bile zor çekiyor neti siz düşünün
Şimdiden bayramınız mübarek olsun CaNLaRıMmM
Hayırlı bayramlar canım oyların bana emanet gözün arkada kalmasınBu gecemi aciliyor oylama artık oylar size emanet,ben kv gile gidiyorum orda tel bile zor çekiyor neti siz düşünün
Şimdiden bayramınız mübarek olsun CaNLaRıMmM
Yemek canavarıGünaydın kızçelerrr
O tatlı neyyy hain kadin düşmanı kadınGünaydın kızçelerrr
Çok güzeldiO tatlı neyyy hain kadin düşmanı kadın