• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz'' Hazır Yufka Börek Tarifleri '' hangileridir? (3 oy hakkınız var)

• Ankete Katılan
    385
  • Anket Kapalı .
Tepsi böreği yapmadıın mı hiç🤷
Bizim evde en çok yenen sigara böreği .el açma macır böreği birde ıspanaklı Gül böreği 🥹 su böreği hep hazır alıyorum hiç denemedim :olamaz:

Bizim evde en çok yenen sigara böreği .el açma macır böreği birde ıspanaklı Gül böreği 🥹 su böreği hep hazır alıyorum hiç denemedim :olamaz:
Bende en çok su böreği gibi yaparım.
Herkesin damak tadı farklı🤗

Bende en çok su böreği gibi yaparım.
Herkesin damak tadı farklı🤗
Şu boregini sevmediğimizden değilde hic yapmadım ya cekiniyorim hamur olur diye 🥹 hani hiç baklava yapamam diyenler gibiyim bu konuda 😅

Şu boregini sevmediğimizden değilde hic yapmadım ya cekiniyorim hamur olur diye 🥹 hani hiç baklava yapamam diyenler gibiyim bu konuda 😅
Hazır su böreği yufkası ile denedim beceremedim,ama normal yufka ile kolay oluyor. Hamur olmaması, sosunu iyi çekmesi için en az 1 saat beklemesi lazım. Ben bazen akşamdan kek kalıbında yapıp dolaba koyuyorum, ertesi günü pişiriyorum, hiç hamur olmuyor.

16 tarif olmuş. Ben daha fazla sanıyordum. Aslında çok kolay bir kategori, ben kstılım çok olur diyordum. Bayram temizliği, alışverişi, tatili falan etkisi vardır.
Tarifi bırakanlar oldu. Olmasa 20 civarı olacaktı🤷
Aslında bayramdan kaynaklı aksaklık oldu🤷

benim yengem önceden çok yapardı su böreğini. peynirli mi dersin kıymalı mı dersin off offfffffffff :confused::confused::confused: harika olurdu valla :KK36:

Back