- 8 Nisan 2017
- 56.737
- 296.333
bize şarkı yapmışlar yineAslanım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bize şarkı yapmışlar yineAslanım
Yaparım da bazen bazı şeyleri yapamamak gerekir nevo denesem yaparım yani ama hiç denemedimAksine en kolay börektir
Kolay gelsinEvet kurban bayramı telaşı daha fazla oluyor nevo bak mesela dün ekmek lavaş vs yaptik aşağıda bugun sarma saracağız daha temizlik namına 2cam silip 2perde yıkadım bir sürü işim var
Doğum yapmış mıydınAy bende yapmışımm
Sağol ablacım hepimize inşallah sen neler yapıyorsun ameliyat olacaktın en son sağlık problemlerin nasıl ?Kolay gelsin
Yazın Malatya 'ya gideceğim. Dönüşte gidip randevu alacağım. Artık ne zamana sıra gelirseSağol ablacım hepimize inşallah sen neler yapıyorsun ameliyat olacaktın en son sağlık problemlerin nasıl ?
İnşallah kolayca halledersin işlerini ablacım Allah kolaylık versin şifa bul inşallahYazın Malatya 'ya gideceğim. Dönüşte gidip randevu alacağım. Artık ne zamana sıra gelirse
Amin inşallahİnşallah kolayca halledersin işlerini ablacım Allah kolaylık versin şifa bul inşallah
Aaaa evett 2 aylık bebeydiDoğum yapmış mıydın
Maşallah sanaAaaa evett 2 aylık bebeydi
Canım nevoş teşekkür ederim anamm bırakamazsinki geldik gene et yemeklere hehehe istediğim et yemeği yakalamam lazımMaşallah sana
İnşallah yakalarsın canımCanım nevoş teşekkür ederim anamm bırakamazsinki geldik gene et yemeklere hehehe istediğim et yemeği yakalamam lazım
Hangisini alsamBunlar yapılmaz mı ya
Hünkar beğendi
Et sote
Fajita
Tandır
İskender
Sac tava
Alinazik
Hangisini kaparsan artıkHangisini alsam
Ete bayilirim da yapmayı sevmiyorum kuzuet sevmiyor musun?
2 tane arasında kaldımİnşallah yakalarsın canım
Popüler olanlara bak
bize şarkı yapmışlar yine
Hangisini kaparsan artık
Hangileri acaba2 tane arasında kaldım
fajita, tandır, saç tava favorilerimHangisini alsam