Canım kayınvalidemin evi var. Ama kayınvalidemin çevresindeki evler yıkılacak. Çok yakın binalar. Ondan dolayı doğru düzgün tamir bile edilmedi. Önce onların yıkılması lazım. Yazın gidip kalacağız. Eşim çok istiyor. Birazda olsa akşam eve gelip ailesi ile kalmak istiyor. Kayınvalidemler köyde ler ev boş.Abla Malatya'da kalabileceğiniz bir yer yok mu hâlâ? Az hasarlı bir ev falan.
En az iki yıl ev zor canımEv var mı kalacağınız yapılıyor mu evler köy evlerinden teslim edilenler varmış
Hayırlısı olsunEn az iki yıl ev zor canımBizim yerinde dönüşüme karar verildi. Ama en erken iki buçuk yıl
Baba oğul bakışlarıyla, beden diliyle konuşmuşlar zaten. Birbirine düşkün oldukları belli. Eşinin bakışlarında da acı, özlem, sevgi herşey var. Selfie çekiminde resmen bakışlarıyla anlatmış sizlere hislerini. Rabbim yine can sağlığı versin. Yaşlı bir teyzeden duymuştum yer altında olmasın da dağ ardında olsun diye. İnşallah Rabbim önünüze güzel kapılar açarAmin canım benim Allah razı olsun
O senin güzel bakışın
Foto paylaşmaya bile çekiniyorum. Herkese açık değil. Hatta kızlara diyorum. Beni gerçekten düşünen anlayan kişilere fotolarım açık
Oğlum babaya çok düşkünBirde burada genelde evde oturuyor. Evin bahçesi falan yok, arkadaşları yok. Ondan bu sıra bayağı gergin Baba olmayınca bize sarıyor. Eşim cumartesi dönecek ondan ayrı bir gergin. Hayırlısı ile şu yılı hem güzel geçirelim hemde tekrar bir araya gelelim inşallah
Öyle canımHayırlısı olsun
Çok şükür canımBaba oğul bakışlarıyla, beden diliyle konuşmuşlar zaten. Birbirine düşkün oldukları belli. Eşinin bakışlarında da acı, özlem, sevgi herşey var. Selfie çekiminde resmen bakışlarıyla anlatmış sizlere hislerini. Rabbim yine can sağlığı versin. Yaşlı bir teyzeden duymuştum yer altında olmasın da dağ ardında olsun diye. İnşallah Rabbim önünüze güzel kapılar açar
Ne çabuk doğurdu ya ,
Birde ona sormak lazımNe çabuk doğurdu ya ,bana çok çabuk geçti zaman .Gözü aydın sağlıklı uzun güzel ömrü olsun
Başkasının hamileliği, askerliği falan çabuk geçiyorNe çabuk doğurdu ya ,bana çok çabuk geçti zaman .Gözü aydın sağlıklı uzun güzel ömrü olsun
İkizlerden perti çıktı. Olay falan gözü görmüyor
Şimdi biz tayin bekliyoruz. Zaman hiç geçmez kesinBaşkasının hamileliği, askerliği falan çabuk geçiyor
Kendin bekçisi olmadığın zaman ,zaman öyle hızlı geçiyor işte doğruBaşkasının hamileliği, askerliği falan çabuk geçiyor
Olay deyince aklıma ilk o geliyorİkizlerden perti çıktı. Olay falan gözü görmüyor
Hepimiz için güzel bir yıl olsunŞimdi biz tayin bekliyoruz. Zaman hiç geçmez kesin
Çok severOlay deyince aklıma ilk o geliyor
Ne kadar süre olduk oraya gideli.Şimdi biz tayin bekliyoruz. Zaman hiç geçmez kesin