Senin de benim gibi gözlerin sulandı mı görünce. Özellikle baba oğul ellerini omuzuna atmış birbirinin duygulandım.
Hem de nasil,Allah kavuştursun diye hep dua ediyorum ,insallah o günleri de görüp, hep beraber sevineceğizSenin de benim gibi gözlerin sulandı mı görünce. Özellikle baba oğul ellerini omuzuna atmış birbirinin duygulandım.. Kızların ,güzelliği, çocukların masumluğu. Allah başka acı göstermesin
Amin canım benim Allah razı olsunSenin de benim gibi gözlerin sulandı mı görünce. Özellikle baba oğul ellerini omuzuna atmış birbirinin duygulandım.. Kızların ,güzelliği, çocukların masumluğu. Allah başka acı göstermesin
Ahh inşallahHem de nasil,Allah kavuştursun diye hep dua ediyorum ,insallah o günleri de görüp, hep beraber sevineceğiz
instagramda mı paylaştın canım?Amin canım benim Allah razı olsun
O senin güzel bakışın
Foto paylaşmaya bile çekiniyorum. Herkese açık değil. Hatta kızlara diyorum. Beni gerçekten düşünen anlayan kişilere fotolarım açık
Oğlum babaya çok düşkünBirde burada genelde evde oturuyor. Evin bahçesi falan yok, arkadaşları yok. Ondan bu sıra bayağı gergin Baba olmayınca bize sarıyor. Eşim cumartesi dönecek ondan ayrı bir gergin. Hayırlısı ile şu yılı hem güzel geçirelim hemde tekrar bir araya gelelim inşallah
Yok wp durumda canıminstagramda mı paylaştın canım?
Çok zor çok
Güzelin miyim gerçekten
Adamini ikna edip baglatamadi halaÇok zor çok
Evet öylesinGüzelin miyim gerçekten
Maddi durumlarını bilemem ama şu devirde internetsiz olmuyor yaAdamini ikna edip baglatamadi hala
Yok,enişte biraz inat ,muhtemelen ondanMaddi durumlarını bilemem ama şu devirde internetsiz olmuyor ya
Maddi değil gerek görmüyor.Maddi durumlarını bilemem ama şu devirde internetsiz olmuyor ya
Allah kolaylık versinYok,enişte biraz inat ,muhtemelen ondan
Takılıyor bizimle. Şu an pek bir sorun arz etmiyor.Evet öylesin
Maşallah Subhanallah
Rabbim nazarlardan korusun
Oğlun nasıl
AmiiiinAllah kolaylık versin
Ay elim ayağım titriyorMaddi değil gerek görmüyor.Telefonda var. Yeter gözüyle bakıyor