Börekler Denenmiş Pratik Hazır Yufka Börek Tarifleri

En başarılı bulduğunuz'' Hazır Yufka Börek Tarifleri '' hangileridir? (3 oy hakkınız var)

• Ankete Katılan
    385
  • Anket Kapalı .
Senin de benim gibi gözlerin sulandı mı görünce. Özellikle baba oğul ellerini omuzuna atmış birbirinin duygulandım.. Kızların ,güzelliği, çocukların masumluğu. Allah başka acı göstermesin
Hem de nasil,Allah kavuştursun diye hep dua ediyorum ,insallah o günleri de görüp, hep beraber sevineceğiz

Senin de benim gibi gözlerin sulandı mı görünce. Özellikle baba oğul ellerini omuzuna atmış birbirinin duygulandım.. Kızların ,güzelliği, çocukların masumluğu. Allah başka acı göstermesin
Amin canım benim Allah razı olsun
O senin güzel bakışın
Foto paylaşmaya bile çekiniyorum. Herkese açık değil. Hatta kızlara diyorum. Beni gerçekten düşünen anlayan kişilere fotolarım açık
Oğlum babaya çok düşkün Birde burada genelde evde oturuyor. Evin bahçesi falan yok, arkadaşları yok. Ondan bu sıra bayağı gerginBaba olmayınca bize sarıyor. Eşim cumartesi dönecek ondan ayrı bir gergin. Hayırlısı ile şu yılı hem güzel geçirelim hemde tekrar bir araya gelelim inşallah

instagramda mı paylaştın canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…