- 16 Ağustos 2010
- 292.953
- 602.707
- 43
Ama kardeşine benzeyemez eşine benzemiştir4 tane de bir aslında kardeşimin göz rengi de aynı yeşile yakın ela
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ama kardeşine benzeyemez eşine benzemiştir4 tane de bir aslında kardeşimin göz rengi de aynı yeşile yakın ela
Yaaaaa küçük Türkan soray ve büyük turkan sorayAbisine.
Aynen ne alakaAnne kim ki benzesin yav
Ilk cümleni beni taniyan kişiler hep söyler kız sana erkek babasına benzesin sonuçta sen seçip evlenirsen yakışıklı olur eniştemizÖyle bir etkin var ki sanki ne desen çıkacakmış gibi.
Evet şimdi tövbe der misin litfen hayırlı sağlıklı olsunlar da bana benzerlerse benzesinler.jsjsjsjd
Seninkiler hep senKüçükken benimkiler benzemiyordu
Şimdi fotokopi çektiğimi kabul ediyorlar
Benimkilerin herşeysi tuhafO nasıl Kaynananlar yav bu işte bir yanlışlık var
Ufak şeyler var benzeyenSeninkiler hep sen
Benimkilerin herşeysi tuhaf
Dokuz ay karninizda tasiyorsunuz diye,bu hakkı nasil kendinizde buluyorsunuzAynen ne alaka
Sağol nevoşum Büyük babasının çocukluk haline benziyor. Ufaklığı hala çözmüş değiliz çok isyankar kerataC A N O senin oğlanlar çok tatlı ve yakışıklılarAma ben küçüğe bayılıyorum
2 tane ellerinden öper ablası
Siz kim köpek.djdjdjd şaka yaptığımı bildiğinizi bildiğim için bu kadar rahat yazıyorum.Dokuz ay karninizda tasiyorsunuz diye,bu hakkı nasil kendinizde buluyorsunuz
O kadar da baba tarafına benzesinUfak şeyler var benzeyen
Tırnakları, kirpikleri falan
Sadece kese görevi görüyorlar o kadar zerrisko,ne münasebetSiz kim köpek.djdjdjd şaka yaptığımı bildiğinizi bildiğim için bu kadar rahat yazıyorum.
Hemen arkasından bir kız yapıştır2 tane ellerinden öper ablası
Yoo dostum Allah isteyene versin iki tane yetiyor.Hemen arkasından bir kız yapıştır
Allah hayırlı güzel günleri göstersin inşallah.
Aynen ne münasebetDokuz ay karninizda tasiyorsunuz diye,bu hakkı nasil kendinizde buluyorsunuz
Tabi iki erkek çocuktan sonra sen de haklısınYoo dostum Allah isteyene versin iki tane yetiyor.
Sağol canım amin
Maşallah çok tatlıSağol nevoşum Büyük babasının çocukluk haline benziyor. Ufaklığı hala çözmüş değiliz çok isyankar kerata
bünyem kaldırmıyorTabi iki erkek çocuktan sonra sen de haklısın