- 16 Ağustos 2010
- 293.020
- 602.874
- 43
SormadımSen özellerden sormuşsundur, çıkmadı mı talip
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
SormadımSen özellerden sormuşsundur, çıkmadı mı talip
Çok şükür aklım hep ondaydiMargaret Hale doğumdan çıkmış iyilermiş
Gözleri aydın olsun. Sağlıcakla büyüsün prensesMargaret Hale doğumdan çıkmış iyilermiş
ayyy bebiş doğdu muuuuuMargaret Hale doğumdan çıkmış iyilermiş
Doğduayyy bebiş doğdu muuuuu
İyi akşamlar canım ellerine sağlıkIyi akşamlar kızlar bugün yoğun geçti malûm bayram öncesi işleri alışveriş yaptım.. sarma sardım bir büyük düdüklü tencere çıktı yaprak arttı buzluğa mı koysam öyle kalsa mı karar veremedim belki kalanı da sararım yarın
Maşallah nevoşBugün benimde Türk işaret dili kursunun sınavı vardı. Bu kursuda bitirdim şükür
Abisi ile Umay tanıştı mı ? İlk tepkisi nasıldıBiz iyiyiz. Soran herkese teşekkürler benim küçük, tatlı malt içeceklerim.
Prensesimiz nasılAyyy kime benziyorBiz iyiyiz. Soran herkese teşekkürler benim küçük, tatlı malt içeceklerim.
Sağ ol canım benimMaşallah nevoş
Bende onu merak ediyorumAbisi ile Umay tanıştı mı ? İlk tepkisi nasıldı
Abisi şaşkındı. Herkes bebişin başına toplanmış odaya getirilince. O biraz bakmış bakmış, annem nerede diye asansörün oraya koşmuş, binmeye çalışmış. C A N OBende onu merak ediyorum
Abisine.Prensesimiz nasılAyyy kime benziyor
Gözün aydın allah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsinBiz iyiyiz. Soran herkese teşekkürler benim küçük, tatlı malt içeceklerim.