- 16 Ağustos 2010
- 292.953
- 602.707
- 43
O şimdi sana daha çok düşkün olacakAbisi şaşkındı. Herkes bebişin başına toplanmış odaya getirilince. O biraz bakmış bakmış, annem nerede diye asansörün oraya koşmuş, binmeye çalışmış. C A N O
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O şimdi sana daha çok düşkün olacakAbisi şaşkındı. Herkes bebişin başına toplanmış odaya getirilince. O biraz bakmış bakmış, annem nerede diye asansörün oraya koşmuş, binmeye çalışmış. C A N O
Yani sanaAbisine.
Abisi de sana benzediğini göre Umay da sana benziyor diyebiliriz.Abisine.
Kıyamam paşaya Zamanla alışacaktır gün geçtikçeAbisi şaşkındı. Herkes bebişin başına toplanmış odaya getirilince. O biraz bakmış bakmış, annem nerede diye asansörün oraya koşmuş, binmeye çalışmış. C A N O
Kaynanasıgil kime benzetti acabaAbisi de sana benzediğini göre Umay da sana benziyor diyebiliriz.
Küçükken benimkiler benzemiyorduKaynanasıgil kime benzetti acaba
Benimkiler bana hiç benzemiyor. Kaynanamlara kalsa hep anne tarafı diyorlar
O nasıl Kaynananlar yav bu işte bir yanlışlık varKaynanasıgil kime benzetti acaba
Benimkiler bana hiç benzemiyor. Kaynanamlara kalsa hep anne tarafı diyorlar
Benimkiler hep baba yada hala 'ya diyor kv olmak bunu gerektirir çünküO nasıl Kaynananlar yav bu işte bir yanlışlık var
Genelde babaya benzer değil miO nasıl Kaynananlar yav bu işte bir yanlışlık var
Benziyorlar mıBenimkiler hep baba yada hala 'ya diyor kv olmak bunu gerektirir çünkü
Sadece birinin göz rengi babasına benziyorBenziyorlar mı
Yoldan geçen herhangi birine bile benzeyebilir ama anneye asssslaGenelde babaya benzer değil mi
O kadar da değil ama benim kv kuzenlerime benzetiyor bende şakasına kanı karışmaz cabutu bulaşmaz elaleme niye benzetiyon diyorumYoldan geçen herhangi birine bile benzeyebilir ama anneye assssla
Yine benzer bir yeri varmışSadece birinin göz rengi babasına benziyor
Anneye niye benzesinYoldan geçen herhangi birine bile benzeyebilir ama anneye assssla
4 tane de bir aslında kardeşimin göz rengi de aynı yeşile yakın elaYine benzer bir yeri varmış
Anne kim ki benzesin yavAnneye niye benzesin
Bu kadar kinayenin ardına zerre nin ilerideki çocukları baba ya benzeyecek gibiAnne kim ki benzesin yav
Turan soray napiyo annesi gözünüz aydın hep iyi olun küçük abi kardesini gördü müBiz iyiyiz. Soran herkese teşekkürler benim küçük, tatlı malt içeceklerim.
Öyle bir etkin var ki sanki ne desen çıkacakmış gibi.Bu kadar kinayenin ardına zerre nin ilerideki çocukları baba ya benzeyecek gibi