- 28 Haziran 2011
- 59.329
- 149.720
Ama beybi sen sanki onuda yapamiyon gibi konusuyon, halbuki herşeyi de yaparsın bir kereMilföyü yapamayan ölsün zaten
Tişikkirlir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ama beybi sen sanki onuda yapamiyon gibi konusuyon, halbuki herşeyi de yaparsın bir kereMilföyü yapamayan ölsün zaten
Tişikkirlir
Yaparım tabi ama işime gelmiyoAma beybi sen sanki onuda yapamiyon gibi konusuyon, halbuki herşeyi de yaparsın bir kere
Yapamaz yaa boşuna konuşuyoruzBilirsin görmeden inanmam
Rica edrimmm ellerinesağlık olsun.Tişikkirlir
Sağlıkla al kucağına yaa ne tatlı oluyor ikiz bebekler de bir kız bir erkek ben daha çok seviyorum ben bebek seviyorum aslında mis kokuku ve masum oldukları için sanırımAaa öğrenmiştik ama kesin değildi dün kesinleşti.
1 kız 1 oğlan geliyor
Başlamadan bilemezsin zerriskom, birden olmuyor zaten inan bakYaparım tabi ama işime gelmiyo
Yoksa ben mutfakta zaman geçirmeye bayılıyorum. Uzun zamandır kendi canımın istediği hemen hemen her yemeği,tatlıyı yapar yerim çok şükür. Ama ben sunumdan falan asla anlamam. Sizinkiler adeta görsel bir şölen iken benim yaptıklarım
İnşallah daha ne isterizİyi ki sordum senin söyliicen yokmuş
Çok sevindim çook hayırlı sağlıklı evlatlar olsunlar inşallah.
Aslında ben de söyleyecektim ama Zerre sormuş bulunduAyyy maşallah
Hayırlı olsun canım benim
Yani niye hemen söylemiyorsun
İnşallah Canom sağolOy maşallah rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin ikisini de
İnşallah canım benim sağolYaaaaaa cok guzel bi haberrr yaa allah kucağına saglıcakla nasip etsin
İnşallah bebeyim öyle olacak galibaYaaaaaaaaaaaaa yirim sizi hem kız hem erkek anası olacaksın kuzum süper
inşallah ablacım sağolSağlıcakla dünyaya gelsin bebişlerin
Evet savunmasız masumlarSağlıkla al kucağına yaa ne tatlı oluyor ikiz bebekler de bir kız bir erkek ben daha çok seviyorum ben bebek seviyorum aslında mis kokuku ve masum oldukları için sanırım
Bi değişiklik olmazsa Ada ve Ege olacak galibaJOYz isim düşündünüz mü
Ada’yı babası istiyordu hep kızımız olursa bir gün diye, Ege’yi de ben.Ada ismi son zamanlarda çok hoşuma gidiyor
Klasik isim candır ikisi de çok güzelmiş.
Çok güzel düşünmüşsünüz hayırlısı ile gelsinler dünyaya Ege ile AdaAda’yı babası istiyordu hep kızımız olursa bir gün diye, Ege’yi de ben.
Uzun isim veya iki isim sevmiyoruz. Kısa ve net olsun istiyoruz
Çok şükür ikinizin de istediği ve gönlünden geçen nasip olmuş.Ada’yı babası istiyordu hep kızımız olursa bir gün diye, Ege’yi de ben.
Sağlıkla gelsinler bebisim,çok güzel isimleri deAda’yı babası istiyordu hep kızımız olursa bir gün diye, Ege’yi de ben.
AminnnnÇok güzel düşünmüşsünüz hayırlısı ile gelsinler dünyaya Ege ile Ada
Çok şükürr.Çok şükür ikinizin de istediği ve gönlünden geçen nasip olmuş.
Bence de isimler kısa ve net olmalı
Amin bebişim sağolSağlıkla gelsinler bebisim,çok güzel isimleri de
Amin bebişim sağol