- 24 Eylül 2018
- 97.119
- 292.346
Buldum, evet,geldim ve şükrettimEvli ve özellikle çocukluları görünce oh bee dediğim oluyor. Şükür sebebi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Buldum, evet,geldim ve şükrettimEvli ve özellikle çocukluları görünce oh bee dediğim oluyor. Şükür sebebi
Ahahahahah ,bak buna hazırlıksız yakalandımTatlı Sert kajusuz yaşama
Hain erkekler isteYok benim ki gerçekten egleniyordu haftasonu çalışmaları yasakmış turist bölgesi olduğu oda otelde bir havuz bir deniz keyif yapıyordu kendisi koymamış fotoğrafları abimde gördüm
Sorsan çok sıcak bunaltıcı der
ZalımlarHain erkekler iste
Varlığı bir dert ,yokluğu yaraZalımlar
Benim de uykum geldi de kocama atacak trip söyleyecek sözlerim bitsin uyurumBeni çağırıp kendi uyumaya giden koca yürekli C A N O
Bence de ,sen rahatça uyurken, o ben ne yaptım yeeeaaa diye sabaha kadar koyun saysinBenim de uykum geldi de kocama atacak trip söyleyecek sözlerim bitsin uyurum
Süt ısıtmaya gittim Daha güzel uyumak için birebir Zenna’mBeni çağırıp kendi uyumaya giden koca yürekli C A N O
Gel beraber içelim tatlı kısSüt ısıtmaya gittim Daha güzel uyumak için birebir Zenna’m
İçelim güzelleşelimGel beraber içelim tatlı kıs
Gamsız ya hemen uyurBence de ,sen rahatça uyurken, o ben ne yaptım yeeeaaa diye sabaha kadar koyun saysin
Zaten yeterince güzeliz ama ,fazla güzellik göz çıkarmazİçelim güzelleşelim
O zaman dozu az geliyordur, trip yiyip uyuyan erkeğe de pesGamsız ya hemen uyur
Savunması okul öncesi çağırsalardı birlikte gelecektik
Ben sonuça bakarım dedim
Engelle, yat delirsinBenim de uykum geldi de kocama atacak trip söyleyecek sözlerim bitsin uyurum
Uyumayanı var mıymışO zaman dozu az geliyordur, trip yiyip uyuyan erkeğe de pes
Vaaay,süper fikir notumu aldımEngelle, yat delirsin
Herkesi kendim gibi sanıyorum ya benUyumayanı var mıymış
Çokta umurlarında olur aşkomVaaay,süper fikir notumu aldım
Oyle deme aşkom,onların da bir kalbi var bence ,arada atıyor tiki tak takÇokta umurlarında olur aşkom