- 16 Ağustos 2010
- 293.024
- 602.886
- 43
Aşko erkekler direk horlamaya başlıyor. Aman karım bana trip attı vah vah demiyorlarHerkesi kendim gibi sanıyorum ya ben
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aşko erkekler direk horlamaya başlıyor. Aman karım bana trip attı vah vah demiyorlarHerkesi kendim gibi sanıyorum ya ben
Sadece atıyorOyle deme aşkom,onların da bir kalbi var bence ,arada atıyor tiki tak tak
Şerefless bunlar aşko yavAşko erkekler direk horlamaya başlıyor. Ama karım bana trip attı vah vah demiyorlar
Bence uyumayanı nadirdir bu modellerinO zaman dozu az geliyordur, trip yiyip uyuyan erkeğe de pes
AhahahahahSadece atıyor
O da bize rast gelmez be Naneli karşimBence uyumayanı nadirdir bu modellerin
Bende trip attım pek kaile almadıBence uyumayanı nadirdir bu modellerin
Aç bırakBende trip attım pek kaile almadı
Yatmış büyük ihtimalle telefonu sessizde artık gelecek günler devam ederimEngelle, yat delirsin
Az kaldı aşkom zaten kalacak son günleriAç bırak
Maşallah tütütüüütüZaten yeterince güzeliz ama ,fazla güzellik göz çıkarmaz
Adam hızlı davrandıYatmış büyük ihtimalle telefonu sessizde artık gelecek günler devam ederim
Şaşırdık mı hayırYatmış büyük ihtimalle telefonu sessizde artık gelecek günler devam ederim
Benimki hiç delirmezEngelle, yat delirsin
fesatlıkla bakan gozler kör olsunMaşallah tütütüüütü
O da doğru aşkomAz kaldı aşkom zaten kalacak son günleri
Sabrın sonu selamettir sana denk gelecek belkideO da bize rast gelmez be Naneli karşim
Çokta tın yaniBenimki hiç delirmez
Gelirse söylerim, beraber sevinirizSabrın sonu selamettir sana denk gelecek belkide