- 8 Haziran 2013
- 56.152
- 149.105
Sağol Sedoş. Teşekkür ederim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağol Sedoş. Teşekkür ederim
İşin yükü hep annelerde maalesefkocam da yok haftasonu resmen tatile gitmiş gibi fotolar gördüm tiripli ve sinirliyim
Geçen seneki 3 de farklıydı bu sene iki büyük aynı okulda neysekiBizimde tam gün. Öğle yemeğine eve geliyor.
12.30 büyük olanın öğle arası. Küçük olan 13.00 da çıkıyor. Diğeri de 14.55 de çıkıyor.
Malum.Sağol Sedoş. Teşekkür ederim
Aynı okul olmaları iyi tabi. Beraber gidip gelirlerGeçen seneki 3 de farklıydı bu sene iki büyük aynı okulda neyseki
Malesef öyle şehir dışında çoğunlukla benim eşim ama yanımda olsada yine ben ilgilenirdimİşin yükü hep annelerde maalesef
Seni de sıkı bir maraton bekliyor bundan sonra Sağlıkla doğsun da. Gerisi önemli değil. Fazla yorma kendini. Annen ablan da yakın, onlar hallederler.Malum.
Koşturmacan varmış.
Bizde 14 ekimde çocuk odasını hazırlıcaz .
Ablam annem başlayalım o tarihte dediler.
Yardıma gelecekler.
Bu cümleyi az önce dışardan gelen kocama ben söyledim. (2 saatliğine arkadaşına dolap montajına gitmişti ,nedense banakocam da yok haftasonu resmen tatile gitmiş gibi fotolar gördüm tiripli ve sinirliyim
Evet o yönden iyiAynı okul olmaları iyi tabi. Beraber gidip gelirler
Benimkinin hakkını yemiş olmim, evdeyken okul işini halleder. Ödevlerini yaptırırMalesef öyle şehir dışında çoğunlukla benim eşim ama yanımda olsada yine ben ilgilenirdim
Çocuklar ne olursa olsun hep bize bağlı zaten Onlar olmadan plan bile yapamayız. Ama beyler yaparBu cümleyi az önce dışardan gelen kocama ben söyledim. (2 saatliğine arkadaşına dolap montajına gitmişti ,nedense bana
eğleniyor gibi geldi, yalnız değilmişim)
Genelde şehir dışında olunca ödev yaptırdığı da nadirdirBenimkinin hakkını yemiş olmim, evdeyken okul işini halleder. Ödevlerini yaptırır
Evet doğru .Seni de sıkı bir maraton bekliyor bundan sonra Sağlıkla doğsun da. Gerisi önemli değil. Fazla yorma kendini. Annen ablan da yakın, onlar hallederler.
Yok benim ki gerçekten egleniyordu haftasonu çalışmaları yasakmış turist bölgesi olduğu oda otelde bir havuz bir deniz keyif yapıyordu kendisi koymamış fotoğrafları abimde gördümBu cümleyi az önce dışardan gelen kocama ben söyledim. (2 saatliğine arkadaşına dolap montajına gitmişti ,nedense bana
eğleniyor gibi geldi, yalnız değilmişim)
Neye?Gel sen de şükret Jenna16
Tatlı Sert kajusuz yaşama