- 8 Haziran 2013
- 56.152
- 149.105
Kimse bize ilk oy sözü vermiyorİlk oyunu kaptı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kimse bize ilk oy sözü vermiyorİlk oyunu kaptı
Evvveeetttİlk oyunu kaptı
Hepsi gelsin sonra herkese söz vermiş gibi olmasınKimse bize ilk oy sözü vermiyor
Valla acayip yorgunum Daha adapte olamadım. 2 ufak çocuk okul ev işi git gel düzen değiştiProfil fotosu bile yok nasıl karıştırdınBu hafta okul çok mu yordu
Nasipsiziz kuşum.Kimse bize ilk oy sözü vermiyor
Allah kolaylık versin canımValla acayip yorgunum Daha adapte olamadım. 2 ufak çocuk okul ev işi git gel düzen değişti
Sağol NevoşumAllah kolaylık versin canım
Neyse biz Nevoş bile diye anladıkNevoş tarifini yaptı
Bundan sonra hep böyle alışacaksın artıkSağol Nevoşum
Nevoş geç kaldı tarifini yapmak için olarak anladım bi yandan da düşünüyorum Nevoş erken yapmaz ki normaldeNeyse biz Nevoş bile diye anladık
İlk hafta zor oluyor kırtasiyesi vs. Artık düzene girecek inşallahBundan sonra hep böyle alışacaksın artık
Ben de sendenim anlıyorumNevoş geç kaldı tarifini yapmak için olarak anladım bi yandan da düşünüyorum Nevoş erken yapmaz ki normalde
Kafam error veriyor
Tarih yazmazNevoş geç kaldı tarifini yapmak için olarak anladım bi yandan da düşünüyorum Nevoş erken yapmaz ki normalde
Kafam error veriyor
İnşallah canımİlk hafta zor oluyor kırtasiyesi vs. Artık düzene girecek inşallah
Şimdi baktım daha 10 kişi var
Ben seni anlıyorum okula giden çocuğu olan tüm annelerde anlıyordurNevoş geç kaldı tarifini yapmak için olarak anladım bi yandan da düşünüyorum Nevoş erken yapmaz ki normalde
Kafam error veriyor
Allah kolaylık versin inşallahBen seni anlıyorum okula giden çocuğu olan tüm annelerde anlıyordur
Girsin zaten bizde tam gün öğle arası eve geliyorlar saatler de farklı oynatmaya az kaldı diyebilirimİlk hafta zor oluyor kırtasiyesi vs. Artık düzene girecek inşallah
Bizimde tam gün. Öğle yemeğine eve geliyor.Girsin zaten bizde tam gün öğle arası eve geliyorlar saatler de farklı oynatmaya az kaldı diyebilirim